Velger elektronisk lås


Lei av å lete etter nøklene til leiligheten? Med en elektronisk leilighetslås kan du enkelt åpne døren uten nøkler.

Med elektronisk leilighetslås slipper du ikke bare nøkler til leiligheten din, du kan blant annet også lage en midlertidig kode til venner, håndverkere, eller for å få levert bestilte varer og tjenester helt inn i leiligheten. Et godt eksempel på dette er matkasser levert inn i leiligheten uten at man er hjemme. Kobler du din elektroniske leilighetslås til Aptus sitt system, kan hele eiendommen bli nøkkelfri.

Lås opp med mobilen

Med den enkle låsmekanismen kan du åpne døren med en elektronisk brikke, mobilen eller med en kode. Har barna glemt koden kan du enkelt åpne opp for dem via mobilen, uansett hvor du er. Kommer det en håndverker på besøk, kan du sende en SMS med en midlertidig kode som kan åpne både entré- og leilighetsdør. I tillegg har du hele tiden en sanntidsoversikt over låsstatus i din app.

– En elektronisk leilighetslås koblet til et overordnet system som for eksempel Aptus, sørger for en bekymringsfri nøkkelhåndtering, både for de som drifter systemet og for beboere. Dette er en del av det vi liker å kalle en bekymringsfri hverdag, sier Robert Almqvist, eksportsjef hos Aptus Elektronik.

Andreas Ring, ansvarlig for det norske markedet til Aptus Elektronik, sier seg enig.

– Det er ingen tvil om at en nøkkelfri hverdag er noe både beboere, brukere og driftere av flerleilighetsbygg setter stor pris på. Enkelheten i et slikt system gjør det lettere for alle parter å ha kontroll, noe som igjen gir en større trygghet og tillit til sikkerheten i eget bygg.

Nøkkelfritt samfunn

Både Almqvist og Ring er enige i at en lås som kan låses ved ett enkelt tastetrykk, er med på å skape trygghet. Man kan også sette låsen til å låse seg automatisk etter at man har kommet inn eller gått ut – enda enklere!

Med en elektronisk leilighetslås satt i system med for eksempel Aptus, kan man enkelt lage et nøkkelfritt bygg. Ved å sette kortlesere på fellesdører inn til garasje, bodarelaer og andre rom, samt porttelefon på entrédør, skaper man et nøkkelfritt og trygt bomiljø.

Tilleggsfunksjoner som styring av heis, lys, postkasser, ladestolper, elektroniske informasjonstavler og booking av fellesrom er med på å skape en helhet i det nøkkelfrie samfunnet. På Telenor Arena møter du Aptus-forhandler Vrio Lås og Nøkkel, som kan fortelle mer om systemet.