En mopp for alt!


Den ny Strahldur multimoppen i mikrofiber fra Vidcom Marketing kan brukes til alt fra vanlig gulvvask til å olje terrassen.

Tekst: Ida Save
Foto: Vidcom Marketing

– Dette er en verdensnyhet! En mopp som er utviklet til å bli et skikkelig produkt, sier Peter Bengsch fra Vidcom Marketing, som står bak moppen.

Multimoppen, som er av merket Strahldur, gjør det enkelt å vaske både vegger, tak, lister og vinduskarmer. Det unike fjærsystemet gjør moppen stødig i bruk, og den får en vinkel mot for eksempel taket som gjør det enkelt å vaske. Man slipper å bøye seg ved vask langs og oppå gulvlister, og moppen kommer lett til også på trange plasser.

Unikt skylle- og tørkesystem

Du kan også sette på et ekstra skaft, som gjør det mulig å vaske i opptil fem meters høyde rett fra bakken.

– Men det aller mest unike er skylle- og tørkesystemet som gjør at du slipper å bøye deg for å skylle og vri opp kluten i bøtta. Den unike mekanismen gjør at det skitne vannet presses ut ved å dra skaftet opp og ned. Jo flere ganger du trekker fram og tilbake, jo tørrere blir moppen. Og etter fire-fem ganger er den nesten helt tørr. Med andre ord: Den perfekte parkettmoppen

Moppen har fem vaskesider. I tillegg til de to store flatene, er kantene perfekte til å vaske lister, dør- og vinduskarmer. Det er også mulig å kjøpe en tilhørende nal som kan festes på skaftet, slik at man kan bruke moppen også til vindusvask, både inne og ute.

– Da får man gjort alle operasjonene med samme produkt, forklarer Bengsch engasjert.

Olje terrassen

Ifølge Bengsch passer moppen også ypperlig til utvendig rengjøring.

– Skrå glasstak og takvinduer på innglasset balkong og hagestue kan enkelt vaskes og tørkes både utvendig og innvendig. Den er også fin til rengjøring av markiser. Du kan til og med bruke moppen til terrassevask, eller til å olje eller beise terrassen! Den overflødige oljen eller beisen presses ut, og du får en tosidig og dryppfri mopp som raskt gir et jevnt resultat uten skjolder, avslutter Bengsch, som inviterer til en hyggelig prat og gode tilbud på standen til Vidcom Marketing.

Den nye moppen fra Vidcom kan brukes til det meste. Det unike tørkesystemet gjør at du enkelt kan presse væsken ut av moppen uten å bøye deg ned for å vri den opp. Moppen er dryppfri, frittstående og tar liten plass.