Bli utstiller!

Om oss

Norges største Boligmesse

Compass Fairs AS ble etablert i 1996. Vi er 47 ansatte, og hovedkontoret vårt er lokalisert på Skedsmokorset i Akershus fylke.

I tillegg til å arrangere våre egne boligmesser, er vi totalleverandør innen messearrangement. Vi leverer alt av utstyr og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangement.


Vi arrangerte vårt første boligmesse i Kristiansand i 1997. Det ble en suksess med godt over 10.000 besøkende! Siden den gang har vi vokst oss store, og i dag er vi en landsdekkende, profesjonell aktør. Hvert år arrangerer vi ca. 20 boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kjøper standplass. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer, elektronikk og interiør. En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak.

I tillegg til alle norske boligmesser arrangerer våre søster- og datterselskaper tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland.

Gå til Compass Fairs hjemmesider for mer informasjon om oss.


Norges mest inspirerende boligmesse

Bli med og møt tusenvis av potensielle kunder.

Boligmessen er en viktig møteplass for boligbransjen og de som pusser opp og bygger nytt. Vi samler alt om bolig, hage og fritidshus på ett sted.

På tre dager kommer tusenvis av målbevisste og kjøpesterke personer innom boligmessen for å få tips, inspirasjon og gode tilbud til prosjektene sine.

Vi reiser til 20 årlige messer hvert år, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Hver messehelg møter lokale og nasjonale utstillere både nye og eksisterende kunder, og tilbyr sine produkter, tjenester og ekspertise. Det betyr mange gode kundesamtaler!

Boligmessen er en super arena for å promotere og lansere alt av produkter og tjenester innen kategorien boligbransjen. Bli med som utstiller på boligmessen og få:

Interessert i å delta på en eller flere av våre messer?
Les mer om fordelene ved å bli utstiller hos oss!

Bli utstiller!