Bli utstiller!

Hvorfor stille ut hos oss?

Bli utstiller

Ønsker du mer informasjon om å være utstiller på boligmessen? Vi svarer deg så fort vi kan!

Kontakt oss

Norges mest inspirerende boligmesse

Bli med og møt tusenvis av potensielle kunder.

Boligmessen er en viktig møteplass for boligbransjen og de som pusser opp og bygger nytt. Vi samler alt om bolig, hage og fritidshus på ett sted.

På tre dager kommer tusenvis av målbevisste og kjøpesterke personer innom boligmessen for å få tips, inspirasjon og gode tilbud til prosjektene sine.

Vi reiser til 19 byer hvert år, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Hver messehelg møter lokale og nasjonale utstillere både nye og eksisterende kunder, og tilbyr sine produkter, tjenester og ekspertise. Det betyr mange gode kundesamtaler!

Boligmessen er en super arena for å promotere og lansere alt av produkter og tjenester innen kategorien boligbransjen. Bli med som utstiller på boligmessen og få:

  • Økt oppmerksomhet
  • Økt troverdighet
  • Økt radius
  • Økt salg

180,518 Besøkende

Besøkte Boligmesse i 2018

Otto

Attraktivt for både kvinner og menn

Vi pusser opp som aldri før, og legger mye tid og penger i hjemmene våre.

På boligmessen treffer du kjøpesterke besøkende av begge kjønn, på jakt etter akkurat det de trenger for å få drømmeboligen sin.


Besøkende i alle aldre

Oppgradering, utvidelse og bytte av bolig skjer i alle livsfaser, og folk i alle aldre og livssituasjoner søker informasjon og inspirasjon på boligmessen.

Hos oss treffer du unge som skal etablere seg, voksne og middelaldrende som skal oppgradere eksisterende bolig eller bygge nytt, samt eldre som skal innrede en ny og lettstelt bolig.


Møt tusenvis av potensielle kunder på tre dager

Boligmessen er en effektiv arena for inspirasjon, relasjonsbygging og salg.

72 % handler på messen

Våre besøkende er på utkikk etter inspirasjon, eksperthjelp, nyheter og gode tilbud. De er i kjøpemodus, ivrige etter å komme i gang med prosjektene sine Det blir det salg av!
69 % handler etter messen

Selvsagt kommer mange på boligmessen for å samle inn tips og tilbud. De vurderer alt i ro og mak hjemme, og bestiller fra våre utstillere etter messen.
Vi har fornøyde besøkende

Vi har god dialog med boligmessens besøkende, og 1 av 4 svarer på spørreundersøkelsene våre. Hele 81 % av disse er fornøyde med boligmessen.

En messesamtale har lang levetid, og man får plantet mange frø i folks bevissthet.

Gina Nilsen

Gina Nilsen
Butikkleder

Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS

Topp 5 på boligmessen

Vårt publikum er interessert i alt som dreier seg om hus og hage. De fem mest populære interesseområdene er:

Kommer gjerne tilbake til boligmessen

For Future Home var boligmessen en perfekt arena for vår markedslansering. Kontaktene og omtalen vi fikk under boligmessen har ført til at vi nå har flere nye og potensielle kunder.

Sigbjorn Groven

Sigbjørn Groven
Markedssjef

Futurehome

Messedeltakelsen til DinBoligStylist har definitivt bidratt til god vekst i bedriften, og et positivt og godt renommé. Oppdragsmengden har økt og bidratt til å nå nye mål.

Siri Haust

Siri Haust
Daglig leder

DinBoligStylist
Møt dine nye kunder

Relasjoner skapes best ansikt til ansikt. På boligmessen gir vi boligbransjen et ansikt, og introduserer deg for dine fremtidige kunder. Er du på plass som utstiller med et godt tilbud, blir du garantert lagt merke til.

Boligmessen tiltrekker seg mennesker i oppussings- eller byggemodus. De forventer å finne alt om bolig under ett tak, og mange slår til på gode tilbud og løsninger på mesen. Andre stikker inn butikken din etter messen når de har tenkt seg om litt.

Visste du at våre besøkende bruker fem ganger mer penger på bolig enn gjennomsnittsnordmannen? Handelen starter på boligmessen, og fortsetter hos utstillerne i ukene og månedene etter messen.

Er du på jakt etter nye, kjøpesterke kunder? Møt dem på boligmessen!

Kjøkkenmiljøet vi skaper på messene gir en fin ramme for samtalene med potensielle kunder. Vi møter definitivt målgruppen vår, både de som er i gang med oppussing, og de som skal pusse opp om noen år og søker inspirasjon.

Charlotte Lüthcke

Charlotte Lüthcke
Salgsleder - Epoq-kjøkken

Lefdal Elektromarked

Bli sett og selg mer!

Fang oppmerksomhet, få økt synlighet og selg mer med konkrete annonsetilbud i våre medier.

Nyhetsbrev

Sett inn en kostnadseffektiv og målrettet tilbudsannonse i vårt digitale nyhetsbrev som sendes til tidligere besøkende.

Newsletter

Messeavis

Annonsér i messeavisen og bli sett av målgruppen din! Avisen distribueres lokalt før hver boligmesse, både per post og digitalt i egne kanaler.

Newspaper

Boligmessemagasinet

Bli med våre besøkende hjem! Boligmessemagasinet trykkes i 100.000 eksemplarer og deles ut på alle messene. Med annonse i magasinet når du målgruppen din i kjøpsmodus.

Magazine

Mitt førsteinntrykk etter å ha deltatt på vår første messe i Arendal er at boligmessen arrangeres etter et skikkelig profesjonelt opplegg. Messen fikk rekordbesøk og tiltrakk seg både lokalbefolkningen og folk fra omegnen.

Per Evensen

Per Evensen
Daglig leder

Møbelringen Arendal

Våre tjenester

Leie av moderne messeutstyr

It's very easy to order all the equipment you need on Dinstand.No. And if you need any assistance when setting up your stand, we'll be there for you.

Du kan leie møbler, messevegger, tepper, bannere, belysning og elektronisk utstyr, samt bestille grafisk materiell.

1. Du bestiller ønsket utstyr på messens egen side på dinstand.no.
2. Utstyret står klart når du kommer på messen.
3. Du mottar faktura for utstyret du har leid.

Bli utstiller

Send oss din forespørsel så kontakter vi deg innen kort tid.