Bli utstiller!

Hvorfor stille ut hos oss?

Ta kontakt Messeoversikt

Ønsker du mer informasjon om å være utstiller på boligmessen? Vi svarer deg så fort vi kan!

Kontakt oss

Opplev en Boligmesse her

Norges mest inspirerende boligmesse

Bli med og møt tusenvis av potensielle kunder.

Boligmessen er en viktig møteplass for boligbransjen og de som pusser opp og bygger nytt. Vi samler alt om bolig, hage og fritidshus på ett sted.

På tre dager kommer tusenvis av målbevisste og kjøpesterke personer innom boligmessen for å få tips, inspirasjon og gode tilbud til prosjektene sine.

Vi reiser til 20 årlige messer hvert år, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Hver messehelg møter lokale og nasjonale utstillere både nye og eksisterende kunder, og tilbyr sine produkter, tjenester og ekspertise. Det betyr mange gode kundesamtaler!

Boligmessen er en super arena for å promotere og lansere alt av produkter og tjenester innen kategorien boligbransjen. Bli med som utstiller på boligmessen og få:

  • Økt oppmerksomhet
  • Økt troverdighet
  • Økt radius
  • Økt salg

Sceneshow, foredrag og aktiviteter

Visitor Image
Otto Robsahm
"Sinnasnekker'n" fra TV holder gøyale konkurranser og kurs
Einar Nilsson
Maler i “Tid for hjem” og “Tid for hage” på TV2
Kjersti Bergesen
Programleder i “Tid for hjem” og “Tid for hage” på TV2

Attraktivt for både kvinner og menn

Vi pusser opp som aldri før, og legger mye tid og penger i hjemmene våre.

På boligmessen treffer du kjøpesterke besøkende av begge kjønn, på jakt etter akkurat det de trenger for å få drømmeboligen sin.

51%
kvinner
49%
menn

Besøkende i alle aldre

Oppgradering, utvidelse og bytte av bolig skjer i alle livsfaser, og folk i alle aldre og livssituasjoner søker informasjon og inspirasjon på boligmessen.

Hos oss treffer du unge som skal etablere seg, voksne og middelaldrende som skal oppgradere eksisterende bolig eller bygge nytt, samt eldre som skal innrede en ny og lettstelt bolig.

25-66 år
83%: 25-66 år 4%: 18-24 år • 13%: +67 år

Møt tusenvis av potensielle kunder på tre dager

Boligmessen er en effektiv arena for inspirasjon, relasjonsbygging og salg.

53% av de besøkende handler på messen

Våre besøkende er på utkikk etter inspirasjon, eksperthjelp, nyheter og gode tilbud. De er i kjøpemodus, ivrige etter å komme i gang med prosjektene sine Det blir det salg av!

53%
handler på messen


61% av de besøkende handler etter messen

Selvsagt kommer mange på boligmessen for å samle inn tips og tilbud. De vurderer alt i ro og mak hjemme, og bestiller fra våre utstillere etter messen.

61%
handler etter messen


Vi har fornøyde besøkende

Vi har god dialog med boligmessens besøkende, og 1 av 4 svarer på spørreundersøkelsene våre. Hele 81 % av disse er fornøyde med boligmessen.

Både høyt salg og merkevarebygging i målgruppen. Vi er utrolig godt fornøyd med messehøsten 2021 – hvor vi har vært med på de fleste messene! Våre lokale partnere i hele Norge har fått oppdrag helt frem til neste sommer, og må ansette flere medarbeidere for å imøtekomme etterspørselen. I tillegg til svært gode salgstall, har vi også styrket Vikingbad som merkevare blant kjøpeklare kunder i riktig målgruppe. Entusiasmen, engasjementet og teambuildingen internt er større og bedre enn noen gang før, så dette har virkelig vært en suksessfaktor for VikingBad! Kommunikasjonen med Boligmesse-teamet er fantastisk. Deres vilje og evne til å kaste seg rundt for å “go the extra mile”, og hele tiden være tilgjengelige og løsningsorienterte, har i høyeste grad bidratt til at dette har fungert så bra.

Stine Veronica Ellingsen

Salgssjef

Topp 5 på boligmessen

Vårt publikum er interessert i alt som dreier seg om hus og hage. De fem mest populære interesseområdene er:

Kommer gjerne tilbake til boligmessen

68%
har besøkt Boligmesse tidligere

32%
førstegangsbesøkende
91%
vil komme tilbake på Boligmesse

Vi får alltid mange nye kunder på Boligmesse! Boligmesse er en naturlig del av vår kampanjeplan og Modena Flisgiganten har vært med på messen siden 2003. Interessen fra de besøkende er alltid stor. Vi får vist oss frem på en super måte og jobber langsiktig. Mange nye kunder kommer innom standen vår, og kontakter oss etter messen for bestilling. Derfor har vi alltid med gode messetilbud som varer en stund etter messen. Messetilbud gir publikum en god grunn til å besøke oss. Tilbudene annonserer vi i Boligmesse-avisen som distribueres bredt både i papirutgave og digitalt. Våre stands er ganske store og krever god tilrettelegging. Samarbeidet med Boligmesse har alltid vært godt. De tilrettelegger og følger opp slik at vi får jobbet med det vi skal, nemlig kundemøter. Vi anbefaler Boligmesse til alle bedrifter som jobber med produkter og tjenester til hus og hage. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet nå som alt har åpnet opp etter pandemien!

Gro Gregersen

Gro Gregersen
Daglig leder

Modena Flisgiganten

Vi har aldri hatt så mye å gjøre! Susann hadde aldri drømt om den enorme responsen hun fikk under deltakelse på Boligmesse i Ålesund høsten 2021. Hun driver Grøde Hagedesign som tilbyr hagedesign samt orangerier og veksthus. – Dette er tredje året jeg har vært med på Boligmesse. Det er bare godt å si om denne messen, både som utstiller og som riggeansvarlig for Spjelkavik drillklubb i dugnadssammenheng, forteller Susann. Med fulle ordrebøker etter årets messe, er det så vidt hun har tid til å svare på vår henvendelse. Det lover godt for fremtiden og vi håper å se henne på Boligmesse høsten om et år igjen.

Susann Misund Larsen

Susann Misund Larsen
Gründer og daglig leder

Grøde hagedesign
Møt dine nye kunder

Relasjoner skapes best ansikt til ansikt. På boligmessen gir vi boligbransjen et ansikt, og introduserer deg for dine fremtidige kunder. Er du på plass som utstiller med et godt tilbud, blir du garantert lagt merke til.

Boligmessen tiltrekker seg mennesker i oppussings- eller byggemodus. De forventer å finne alt om bolig under ett tak, og mange slår til på gode tilbud og løsninger på messen. Andre stikker innom butikken din etter messen når de har tenkt seg om litt.

Visste du at våre besøkende bruker fem ganger mer penger på bolig enn gjennomsnittsnordmannen? Handelen starter på boligmessen, og fortsetter hos utstillerne i ukene og månedene etter messen.

Er du på jakt etter nye, kjøpesterke kunder? Møt dem på boligmessen!

Bli sett og selg mer!

Fang oppmerksomhet, få økt synlighet og selg mer med konkrete annonsetilbud i våre medier.

Nyhetsbrev

Sett inn en kostnadseffektiv og målrettet tilbudsannonse i vårt digitale nyhetsbrev som sendes til tidligere besøkende.

Newsletter

Messeavis

Annonsér i messeavisen og bli sett av målgruppen din! Avisen distribueres lokalt før hver boligmesse, både per post og digitalt i egne kanaler.

Newspaper

Boligmessemagasinet

Bli med våre besøkende hjem! Boligmessemagasinet trykkes i 100.000 eksemplarer og deles ut på alle messene. Med annonse i magasinet når du målgruppen din i kjøpsmodus.

Magazine

Mitt førsteinntrykk etter å ha deltatt på vår første messe i Arendal er at boligmessen arrangeres etter et skikkelig profesjonelt opplegg. Messen fikk rekordbesøk og tiltrakk seg både lokalbefolkningen og folk fra omegnen.

Per Evensen

Per Evensen
Daglig leder

Møbelringen Arendal

Våre tjenester

Leie av moderne messeutstyr

It's very easy to order all the equipment you need on compassfairs.no. And if you need any assistance when setting up your stand, we'll be there for you.

Du kan leie møbler, messevegger, tepper, bannere, belysning og elektronisk utstyr, samt bestille grafisk materiell.

1. You can order the equipment on the exhibition's own page at CompassFairs.
2. Utstyret står klart når du kommer på messen.
3. Du mottar faktura for utstyret du har leid.

Vurderer du å bli utstiller?

Send oss din forespørsel så kontakter vi deg innen kort tid.


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and Terms of Service apply