Utnytt solenergien


Solcellekraft gjør det enkelt for alle å planlegge eget solcelleanlegg, og er perfekt for deg som ønsker kortreist strøm.

Tekst: Ida Save
Foto: Solcellekraft

– Vi er et ledende selskap innen salg og montering av komplette solcelleanlegg, og tilbyr skreddersydde løsninger både til bedrifter og private, forteller Nils-Arne Lie i Solcellekraft.

Han forteller at de este privatkundene deres velger solceller fordi de ønsker å utnytte miljøvennlig solenergi og samtidig kutte ned på strømutgiftene.

– En av de store økonomiske fordelene med solcelleanlegg, er at dette er en investering som betales ned med redusert strømregning. Dersom du installerer et solcelleanlegg kan den årlige strømregningen fort halveres, forteller Lie, som oppfordrer alle som har vurdert solcelleanlegg å ta en tur innom Solcellekraft sin stand.

– Vi har en løsning på alt, enten ditt tak består av metall, papp, shingel eller takstein. Vi leverer også integrerte solceller både på tak og fasade, en løsning som ser svært godt ut og som vi tror vil bli benyttet mye på fremtidige bygg. På messen stiller vi med erfarne ansatte som gjerne slår av en prat for fortelle mer om hvordan du kan redusere strømkostnadene samtidig som du sparer miljøet for CO2-utslipp.