Få ekspertenes beste tips


Er du på utkikk etter nytt interiør til hjemmet? Da bør du ta turen til Boligmesse i Vestlandshallen 20.-22. september. Her møter du ere lokale møbelbutikker som kan hjelpe deg.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsentene

Vi stilte de tre interiørbutikkene Vakre Hjem Interiør, Møbelringen Åsane og Fagmøbler Knarvik følgende tre spørsmål:

1) Hva skal dere vise frem på Boligmesse?
2) Hva er den hotteste interiørtrenden i høst?
3) Hva er ditt beste interiørtips?

Se svarene deres her!

Fagmøbler Knarvik

Hos Fagmøbler Knarvik selger de alt du trenger av møbler til hjemmet. Håkon Fyllingsnes forteller at de har holdt på siden 1970, og at de har mange dyktige ansatte med lang erfaring. Butikken leverer stort sett møbler til Bergen, Åsane og Nordhordland.

1) På Boligmesse viser vi fram litt spisebord, samt en sengekolleksjon og en kolleksjon med modulsofaer. En modulsofa er perfekt for deg som ønsker å skreddersy sofaen til ditt bruk, og vi kan friste med årets beste tilbud på helgens messe.

2) Vi ser at det går litt mer gylne farger nå mot høsten, men generelt kan man si at det har blitt en slags trend å følge sin egen individuelle stil i stedet for å følge det alle andre har.

3) Finn ut hva du ønsker selv, hva som er din stil. Ikke tenk så mye på hva alle andre liker.

Møbelringen

Møbelringen har til hensikt å ha kunden i fokus, og vår kompetanse gir kunden den trygghet og kvalitet som forventes av oss, forteller Gjermund Engelsen. Han legger til at alle møbelvarehusene har høyt dedikerte møbelselgere som er interessert i møbler og kjenner trender i markedet generelt.

1) På Boligmesse skal vi vise frem senger fra North Beds og spisestuer fra Ekornes med Stressless-funksjon, samt sofaer fra Ekornes. Vi tar også med oss diverse interiørartikler.

2) Vi merker oss spesielt sort og hvitt sammen med enkle former og design. Når det gjelder møbler, er den nordiske stilen kombinert med hvitt/eik populært. Blå er mest populære fargen på sofaer og stoler.

3) Skap en helhet i rommet som skal innredes, samtidig som du skaper din egen stil med farger og noe som skaper oppmerksomhet. Våre selgere hjelper deg gjerne med å sette sammen ulike farger i tråd med dine ønsker og behov.

Møbelringen.

Vakre Hjem Interiør

Vakre Hjem Interiør er mer enn bare en interiørbutikk, daglig leder Anne Wibeke hjelper kundene fra A til Å. De er svært opptatt av kvalitet i alle ledd, og Anne Wibeke bistår med alt fra å velge farger til de ulike rommene, til valg av gulv og kjøkken.

1) Vi tar med diverse møbler fra butikken, blant annet salong og spisestue. I tillegg tar vi med lekre lamper, og ellers er det bare å komme innom standen vår for en hyggelig prat og gode råd om innredning.

2) En av trendene vi ser, er møbler i ulike tresorter, alt fra brent sort treverk, til den lyseste varianten av ask. Møblene har også en mer avrundet form, i stedet for rette kanter.

3) Ikke vær redd for å bruke farger i hjemmet ditt! Bland gjerne gammelt og nytt, og bruk gjerne store, grønne planter for å myke opp hjemmet.

Vakre Hjem Interiør.