Med disse løsningene kan du bruke terrassen hele året


Høsten er godt i gang, men det betyr ikke nødvendigvis at man må trekke inn. På Boligmessa i Drammen finner du flere utstillere med løsninger som forlenger utesesongen.

Tekst: Ida Save   Foto: Produsentene

Lysthuset Uterom

Vi snakket med daglig leder Bjørn Woll.

– Dette er høysesong hos oss. Folk blir lei av å løpe inn med grillribba når regnet kommer og vil ha det annerledes neste sommer, sier Woll.

Han opplyser at utgangspunktet for det de leverer ofte er en terrasse som skal bygges inn. Uterom til takterrasser er også populært, forklarer Woll, som presiserer at alle uterommene til Lysthuset Uterom er tilpasset kundenes ønsker.

LES OGSÅ: Slik kommer du til messa med kollektivtransport – og her kan du parkere om du kjører bil

Byggene de leverer krever også minimalt med vedlikehold.

Vi vil gjerne at hjemmet skal være et godt og komfortabelt sted å være uten for mye arbeid. Det har vi tatt konsekvensene av, sier Woll.

Til messa i Drammen tar han med seg ulike skyvedører for innglassing, peisbord og glassrekkverk. I tillegg stiller de ut vedlikeholdsfrie terrassebord fra Azek.

Ditt Uterom 

Vi snakket med daglig leder Stefan Bekkevold Ozyurek.

– Vi lager alle løsningene etter kundens behov, og kan tilpasse alt fra høyde og dybde til farge. Vi tar ansvar for hele prosessen, og har egne folk som tar mål og monterer. I tillegg er alle våre løsninger 100 prosent vedlikeholdsfrie og av tysk kvalitet, forteller Ozyurek, som legger til at de gjerne kommer innom for en uforpliktende befaring.

På messa i Drammen skal Ditt Uterom stille ut en hagestue og en motorisert pergola utenfor messehallen.

– Ved å ha standen ute får vi vist fram løsningene våre i riktige omgivelser. Kom gjerne innom for en hyggelig prat. Vi kjører også et tilbud med 25 prosent rabatt på alt ut året, frister Ozyurek.

En av løsningene til Ditt Uterom. 

Novahus

Vi har snakket med daglig leder Sven Antonsen.

Novahus selger tømmerhus og -hytter fra Finland. I tillegg har de blant annet et stort utvalg av grillhytter, lysthus, paviljonger og badstuer.

– Vi oppfant grillhytten tidlig på 90-tallet. Inspirasjonen kom fra den finske lavvoen, men vi la til all den komfort og kvalitet forbrukerne ønsker. På messen har vi med oss lysthuset Victoria, som kan brukes gjennom alle årstider, sier Antonsen.

Han lover gode tilbud, enten du er på utkikk etter lysthus, grillhytte eller badstutønne.

Novahus har med lysthuset Victoria på messa i Drammen.

Dag Holth Byggservice

Vi har snakket med daglig leder Dag Holth.

– Jeg har jobbet i byggebransjen i alle år, og har gjennom de årene blitt god til å se løsninger. I tillegg gjør vi alt fra A til Å slik at kunden får et ferdig produkt. Mange lager en vinterhage som en utvidelse av stua, og hvis det da må gjøres grunnarbeid, tar vi oss også av det.

I tillegg til vinterhager, balkonginnglassing og glassrekkverk, leverer Dag Holth Byggservice både vinduer og dører, men på messa vil de fokusere mest på utemiljø.

– Jeg er der fra fredag til søndag, så det er bare å komme innom for en hyggelig prat. Og om man ønsker å se en 100 prosent vinterhage, kan jeg vise fram dette i vårt showroom i Nedre Eikervei 26, frister Holth.

Vinterhage fra Dag Holth Byggeservice.

LES OGSÅ: Slik kommer du til messa med kollektivtransport – og her kan du parkere om du kjører bil