Ta kollektivt om du kan


Vil du unngå kø, parkeringskaos og samtidig spare miljøet? Ta kollektivt til Boligmessa i Drammen 27.-29.oktober!

Tekst: Ida Save

På grunn av veiarbeid og begrenset med parkeringsplasser i Drammen sentrum, oppfordrer vi alle som kan til å benytte offentlig transport til Boligmesse. Ikke bare er det enkelt – det er også miljøvennlig!

PS: Må du ta bilen? Søndag har vi leid Strømsø Senter sitt parkeringshus, og kan dermed tilby 350 ekstra parkeringsplasser. Les mer lenger ned!

Både tog- og busstasjon ligger rundt 10 minutters gange fra Drammenshallen. Det er også flere bussholdeplasser i umiddelbar nærhet til hallen, blant annet Marienlyst, Marienlyst skole og Knoffs gate.

Følgende ruter stopper på de ulike holdeplassene:

  • Marienlyst: 3 og 37
  • Marienlyst skole: 37
  • Knoffs gate: 3, 4, 5, 35, 37 og 88

For å finne enklest mulig reisevei fra ditt utgangspunkt, kan du gå inn på brakar.no eller ruter.no. Drammenshallen har adresse Knoffs gate 18, 3044 Drammen.

Her finner du parkering

Har du likevel behov for å ta bilen til messa, har vi gjort vårt beste for å legge til rette for også dette.

Blichs gate P-hus holder til omtrent 400 meter unna hallen, og kan benyttes hele helgen. Her koster det 25 kroner i timen eller 105 kroner for ett døgn.

Ekstra parkering søndag

Søndag har vi leid parkeringshuset til Strømsø Senter, som ligger rett overfor Drammenshallen. Her er det 350 gratis parkeringsplasser.

For tiden foregår det planlagt omlegging av kjørefelt i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate, som fører til omkjøringer for å komme senterets parkeringshus. Følg anvisningene på kartet for å finne enklest mulig fram.

Strømsø Senter har også laget et par enkle videoer som viser veien til senteret både fra sør og øst: