Unike bord og interiørhjelp fra By LMO


Linn Mari Horgen og Ole Larsstuvold har funnet gleden i å skape noe sammen, og gjennom By LMO tilbyr de nå både interiørtjenester og selvlagde bord.

Tekst: Ida Save • Foto: By LMO

– By LMO ble til høsten 2017, men interessen og jobbingen startet mye tidligere, da vi begge elsker å jobbe med interiør og hus, forteller Ole Larsstuvold.

– Linn Mari er den kreative som har utallige ideer og som ser hva som fungerer, mens jeg er handy og ofte er den utførende. Vi har funnet gleden i å skape noe sammen, og har pusset opp ere hus, noe som har resultert i artikler i både Interiørmagasinet og Rom 123.

Gjennom By LMO tilbyr paret nå konsulenttjenester i interiør- markedet, og kombinasjonen med interiørkonsulentens sans for estetikk og design, og snekkerens praktiske evne til gjennomføring, sikrer en vakker og funksjonell løsning.

– Det som kanskje skiller oss fra en del andre, er at vi i tillegg til å komme med forslag til hva som kan fungere, også utfører jobben. Da slipper man å forholde seg til mange ulike personer,
forklarer Larsstuvold.

Lager bord på bestilling

I tillegg til konsulenttjenestene, produserer By LMO også unike bord. Det hele startet med at de lagde et bord til seg selv.

– Dette høstet mye positiv omtale, og etter litt markedsføring via sosiale medier, begynte bestillingene å komme. Det som i hovedtrekk skiller våre bord fra en del andre, er at all produksjon og alle elementer fremstilles lokalt, noe som er både miljøvennlig og bærekraftig. Vi plukker emnene selv, og bearbeider de frem til ferdig produkt.

Alle bord lages på bestilling, og kunden bestemmer selv alt fra lengde og bredde til farge.

– Dette gjør hvert eneste bord unikt, og du får akkurat det bordet du ønsker deg. Bordene er også av god kvalitet, og er laget for å vare, sier Larsstuvold.

Få gode interiørtips

Nå ser By LMO frem til messen i Telenor Arena, der de skal vise frem ere ulike bord og en benk, i tillegg til spennende accessories.

– Vi har også mye på hjertet og mange forslag og ideer når det gjelder interiørtips, så kom gjerne innom oss for en prat, oppfordrer Horgen og Larsstuvold.

Interiørtips fra By LMO:

Finn stilen din, tenk langsiktig, sett opp et budsjett og tenk helhetlig. Lag deg gjerne et inspirasjonsboard av møbler, farger og interiør du liker – da vil du raskt se hvilken stil som er din, hva som ikke passer inn og hva som passer perfekt sammen.