Trinn for trinn


Ny trapp er et viktig møbel du investerer i, og det lønner seg å planlegge godt. Tarraldsen Trappa har 30 års erfaring med å tegne, produsere og montere trapper, og kommer på messen for å hjelpe deg med ditt prosjekt.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Tarraldsen Trappa

– Vi leverer alle typer trapp, og har både kompetanse og utstyr til å lage akkurat den trappen du ønsker deg, sier daglig leder Torbjørn Løvstad i Tarraldsen Trapp.

Selskapet holder til i Treungen i Telemark, hvor totalt 18 medarbeidere har sitt daglige virke. På fabrikken produserer de både tradisjonelle trapper i ulike treverk, samt mer moderne trapper med detaljer i stål, glass og belysning.

Plassbesparende løsninger
Akkurat nå går det mye av trapper til mindre boliger og leiligheter, hvor behovet for plassutnyttelse er stort.

- Våre trappedesignere har gode løsninger på alle behov, sier Torbjørn Løvstad.
– Våre trappedesignere har gode løsninger på alle behov, sier Torbjørn Løvstad.

– Vi har mange gode løsninger, og kan tegne inn både skuffer og skap under trappen, slik at hver millimeter ledig areal tas i bruk, sier Løvstad.

Alle typer materiale
Løvstad og kollegene følger nøye med på trendene, og tilpasser seg hele tiden det folk vil ha. – Det er stor variasjon i bestillingene. Som landsdekkende produsent og leverandør, ser vi at det er visse forskjeller i hva kundene etterspør, forklarer han.

Det er litt forskjeller på hva kundene i de ulike landsdelene ønsker seg av materiale og stil.
Det er litt forskjeller på hva kundene i de ulike landsdelene ønsker seg av materiale og stil.

På Sørlandet går det mest i kraftigere typer trapp, gjerne med utskjæringer og dreide detaljer, mens i Oslo-området ønsker kundene i større grad trapper med innslag av glass og stål.

Etterspørselen etter trapper med LED-belysning går i bølger. – Det er bare å spørre! Våre trappedesignere har gode løsninger på alle behov, smiler Løvstad.

Trappedesigner på messen
Løvstad har opplevd enorm etterspørsel etter trapp i kjølvannet av de tre siste årenes messer i Drammen.

– Kundene skal vite at vi er opptatt av å yte god service og å ha kort leveringstid, sier den daglige lederen. Fra ordrebekreftelse til levering tar det ca. tre uker før trappen er levert og montert.

På messen i år stiller Tarraldsen Trappa med sin ekspertise på trapp, og har med syv ulike modeller for å inspirere kundene.

– Vi vil vise frem litt av det vi kan skape for deg. Det er bare å ta med grovmål på trappeåpningen, så kan vår trappedesigner utforme et forslag i 3D, avslutter Løvstad.