Varm deg med Varmefag


I år som i fjor skal Varmefag Drammen demonstrere vedovner ute på messetorget. – Kom og varm deg på en flott klebersteinsovn, eller få smaksprøver på deilig mat tilberedt utendørs i en vedfyrt ovn, sier daglig leder Trond Utengen.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Morsø Jernstøperi AS

Varmefag Drammen holder til i Mjøndalen, og er eksperter på alt innen varme. Utengen og kollegene kan hjelpe deg med valg av ovn, og tilbyr også piperehabilitering og håndverkertjenester som montering av ovner og muring av peiser.

– Vedfyrte peiser og ovner er absolutt mest populært. I tillegg tilbyr vi også andre varmekilder, som varmepumper, gassovner, biopeiser og elektriske ovner for de som ønsker det, forteller han.

Fyrer opp ovner på messetorget
Det er mange som drømmer om sprakende peiser og vedfyrte ovner når høstkulda setter inn. Varmefag Drammen inspirerer deg litt ekstra på messen, og fyrer opp et utvalg ovner på messetorget.

Varmefag har med en representant fra den danske leverandøren Morsø, og han skal demonstrere utendørs matlaging med en Forno vedfyrt utendørsovn. – Det vanker både praktiske tips og smakebiter for messepublikum, lover Utengen.

Du kan varme deg ute når representanter fra Norsk Kleber fyrer opp noen av sine klebersteinsovner på messetorget.
Du kan varme deg ute når representanter fra Norsk Kleber fyrer opp noen av sine klebersteinsovner på messetorget.

Representanter fra Norsk Kleber fyrer opp noen av sine klebersteinsovner.

– Alle er hjertelig velkommen til å stikke bort og varme seg litt i høstkulda, frister Utengen.