Boligmesse-suksess med ny butikk på Skøyen


Etter åtte år på Jessheim i Akershus, er Fresh Interiør kjent for kjøkken og bad som du ikke finner overalt, verken i andre kjøkkenforretninger eller hos naboer. Nylig åpnet de forretning nr. 2 midt i det store kjøkkenmiljøet på Skøyen i Oslo. Nå er de klare for Boligmesse i Drammen.

Tekst: Bearbeidet av Majken Svorstøl  Foto: Fresh Interiør

Planlegger du eget kjøkken på terrassen, på balkongen eller i hagen, hjemme eller på hytta?

Fresh Interiør er de eneste i Norge som har blitt vist tilliten om å selge det østerrikske mesterstykket Steininger. Kjøkkenet tåler vær og vind uansett hvor i verden det installeres, og er helt unikt. Steininger Rock Air består av seks moduler: Gassgrill, vask/oppvaskmaskin, kjøl, frys, oppbevaring og peis!

Steiningers "masterpiece", utekjøkkenet Rock Air, er nå tilgjengelig i Norge - hos Fresh Interiør.
Steiningers “masterpiece”, utekjøkkenet Rock Air, er nå tilgjengelig i Norge – hos Fresh Interiør.

– Vi snakker om et Premiummerke for hele verden. Det hører hjemme i den høyere prisklassen. Her benyttes det siste innen nanoteknologi og glasskeramikk, og Steininger mottok German Design Award 2016 for grunnserien i Rock-familien, sier forteller Morten Winterstad, daglig leder i Fresh Interiør.

De har vært med på Boligmessene i Oslo år etter år, og vist frem sine løsninger og produkter til kjøkken, bad og garderobe.

– Det er ingen tvil om at vår messedeltakelse har vært viktig for oss. Vi har hele tiden markert oss ved å ligge i forkant når det gjelder trender, kvalitet, gode løsningsforslag – og for å være annerledes, sier Morten.

Nå er de klare for å vise drammenserne hva de er gode for.

Fem av de ypperste kjøkkenmerkene
Morten og kollegene er aktuelle med den nye Fresh Interiør-forretningen ved Tune i Drammensveien 127 i Oslo.

Der har de blant annet de tyske kjøkkenmerkene Next125 og Schüller, som produseres av en av Europas ledende kjøkkenprodusenter. De har vunnet anerkjente priser for blant annet keramiske fronter, og for utviklingen av redusert sokkelhøyde som gir økt oppbevaringsplass.

Next125 er først og fremst innovatører som søker nye materialer, farger og tekniske godbiter, mens Schüller er merket for folk flest. Fresh Interiør er stolte av å være alene om å selge disse merkene i Norge.

– Ønsker du et klassisk kjøkken, og har kvalitet og design øverst på prioriteringslisten, kommer du ikke utenom Tibrokök og Kungsäter Exclusiv, mener Morten. Kungsäter har 22 mm tykt, helmassivt tre i skrog og fronter.

– Arbeidet som utføres, er gedigent håndverk. Begge merkene står for de beste løsninger når det gjelder nyvinninger og maksimal utnyttelse av plassen du har til rådighet, og Fresh Interiør er eneste forhandler i Oslo-området, sier Morten avslutningsvis, og ønsker velkommen innom deres store stand i Drammenshallen 28. – 30. oktober.