Trendy og personlige garderobeløsninger


Det svenske foretaket Mirro i Småland lanserer kontinuerlig nye fargekolleksjoner for skyvedører, og nå er det trendsikre farger som petroleumsblå, lys pudderrosa og rå betong som gjelder.


Tekst: Mirro, bearbeidet av Majken Svorstøl  Foto: Produsenten

 

Mirro designer skyvedører og garderobeløsninger som kombinerer høy funksjonalitet og trendfaktorer. Nå er de aktuelle med trendy farger som Petrol, Pink Powder, Dusty Grey, Royal Blue samt betong og 70-tallsinspirert tekstil.

Retrofølelse med 70-tallsinspirert tekstil.

– Garderobens betydning i hjemmet har forandret seg opp gjennom årene, sier Emma Ohliw, kommunikasjonssjef i Mirro. Hun påpeker at en av de viktigste årsakene til det, er denpopulære walk-in-closet-trenden.

– Tidligere var garderober mer et nødvendig onde, og alt skulle helst gjemmes unna.  I dag er oppbevaring en stor del av vår innredning, og skal speile vår identitet, sier hun.

 

Skyvedører i den blå-grønne trendfargen ”Petrol”.


Kombinerer ulike løsninger
– En stor trend akkurat nå, er å innrede personlig og via innredningen vise hvem man er, sier Ohliw.

Mirro har derfor gjort det mulig å kombinere ulike garderobeløsninger ned til minste detalj. Skyvedørene i ulike utforminger, samt valgfri innredning som skuffer og kurver, kleshengere, sko-oppbevaring og bukseholdere, kan alle kombineres på ulike måter.

Slik kan kundene skreddersy sine egne garderober etter behov og personlig stil, og få dem helt måltilpasset til et spesifikt rom i hjemmet.

– Kundene skaper sin helt personlige garderobeløsning, understreker kommunikasjonssjefen.

Lyserosa skyvedører i modellen ”pink powder” til barnerommet