Slik kommer du deg til messen på Telenor Arena


Skal du på messe i helgen? Å komme seg til Telenor Arena er enkelt og greit, enten du kjører eller velger kollektivtransport.

Kollektivtransport

Vi anbefaler alle besøkende til å tenke grønt og benytte seg av kollektivtransport dersom det er mulig. Med buss eller tog kommer du deg både enkelt, stressfritt og miljøvennlig til Telenor Arena.

Tog:
Telenor Arena ligger cirka to kilometer fra Lysaker togstasjon, et knutepunkt for både buss, tog og flytog. Å gå til arenaen herfra tar cirka 20 minutter, men det er også hyppige bussavganger fra Lysaker til Telenor Arena. Gå da av på Fornebuparken.

Buss:
Busstoppet Fornebuparken ligger rett utenfor Telenor Arena. Hit går linje 24, 28, 31, 31E, 36E, 225 og 270.

Planlegg reisen din på ruter.no. 

Adkomst med bil

Hvis du må ta bilen til messen, er adressen Widerøeveien 1, 1360 Fornebu. Det er flere parkeringsmuligheter i nærheten av arenaen. Følg skilting til “Parkering” og vaktenes instrukser på stedet. Arenaens parkering koster 30,- timen og maks 120,- per døgn.

Vær oppmerksom på at Oslo Maraton arrangeres lørdag 15. september. Erfaringsmessig kan det derfor være noe ekstra trafikk i og rundt Oslo sentrum denne dagen. Mer informasjon og løypekart her.