Detaljene som synes


Ønsker du å skape en helhet i interiøret? – Gi boligen et særpreg med lekre dørvridere, ringeklokker, knotter, låser og dørhåndtak, sier Roar Forfang i R. Bergersen Sikkerhet og Design.

Tekst: Ida Save og Majken Svorstøl
Foto: R. Bergersen Sikkerhet og Design

Romantisk, maskulint, minimalistisk eller eksklusivt? Du har helt sikkert stilpreferanser som du ønsker å uttrykke i boligen din. R. Bergersen Sikkerhet og Design er en spesialforretning som tilbyr Norges største utvalg av beslag, med over 400 ulike dørvridere og mer enn 1.000 varianter av knotter og møbelhåndtak.

– I en bolig er det få ting som stikker seg mer ut enn håndtak og beslag som dørvridere, ringeklokker, knotter og låser, sier Forfang, og legger til at nye knotter er en enkel måte å sprite opp skap og kommoder på.

– Det kan være prikken over i-en som får fram ønsket særpreg.

Skreddersyr dørhåndtak

Forfang forteller videre at de selger mye dørhåndtak og møbelbeslag i messing, bronse og sort, og at dette er de mest trendy overflatene akkurat nå.

– Utover det går det fortsatt i børstet og polert stål, men også skinn. Det virker som om alt er lov, og man kan gjerne ha forskjellige overflater på de ulike møblene og dørene i samme rom. For eksempel kan man ha bronse på kjøkkeninnredningen og krom på dørhåndtaket på innerdøren i samme rom.

Finner du ikke det perfekte dørhåndtak, kan R. Bergersen Sikkerhet og Design «skreddersy» dette til deg.

– Et dørhåndtak kan ha flere ulike uttrykk etter hvilken overflate eller hvilket skilt du velger til håndtaket. Her er vi unike og kan levere mange ulike kombinasjoner.

Velg kvalitet

Dørhåndtak og beslag er viktige og synlige stilmarkører, men Forfang minner om at det er vel så viktig å velge produkter som tåler bruk, gjerne mange ganger om dagen.

– Ting som ser flott ut er ikke alltid riktig valg til det du skal bruke det til. Fortell oss hva du skal bruke produktet til, så hjelper vi deg med å finne riktige kvalitetsprodukter som er praktisk i bruk.

Pris og kvalitet henger selvsagt også sammen.

– Besparelsene du umiddelbart får ved å velge et billig produkt kan fort bli en kostbar affære, enten du går lei raskt, eller opplever at dør, skuff eller skap får skader, sier Forfang.