Slår et slag for nordisk design


Bohus i Bodø kommer på messen med gode tilbud for deg som skal oppgradere sengen din eller friske opp stuen med en ny sofa eller stilig godstol.
Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Produsenten

Karl Marius Edvardsen og kollegene skal fylle messestanden sin med god, nordisk design og eksperter fra leverandørene sine.

– Vi har blant annet med oss et godt utvalg sofaer og stoler fra danske Theca. Disse møblene har et uttrykk og design som passer oss nordboere godt, samtidig som møblene kombinerer det stilrene med god komfort, forklarer Edvardsen.

– Vi har blant annet med oss et godt utvalg sofaer og stoler fra danske Theca. Disse møblene har et uttrykk og design som passer oss nordboere godt, samtidig som møblene kombinerer det stilrene med god komfort, forklarer Karl Marius Edvardsen. – De er rett og slett litt kule.

– De er rett og slett litt kule!

Av sofamodeller finner man både vanlige sofaer og modulsofaer. Man kan velge mellom en rekke flotte tekstiler og huder, så man får den sofaen man ønsker.

– Dette er veldig populære møbler fordi de er lekre og gode å sitte i, men også fordi de er forhåndsimpregnerte på fabrikk, og er klare til bruk straks de er levert, opplyser møbelhandleren, og frister med gode rabatter på messen.

Lekent med lilla
For de som skal oppgradere soverommet, kan Edvardsen varmt anbefale den norske sengeleverandøren Jensen.

Senge- og madrassprodusenten Jensen holder til i Svelvik i Vestfold. – Det er den mest fremoverlente sengeleverandøren av dem alle, mener Karl Marius Edvardsen, daglig leder Bohus Bodø.

– Jensen holder til i Svelvik i Vestfold, og er den mest fremoverlente sengeleverandøren av dem alle, mener han. Han opplyser om at Jensen blant annet i 20 år har hatt en fysioterapeut med i produktutviklingen, for å jobbe frem senger som gir en optimal liggekomfort.

– Kom innom oss og prøv toppmodellen Supreme fra Jensen, som blant annet finnes i en herlig lilla versjon, oppfordrer Edvardsen.

– Vi har med oss en representant fra Jensen som kan hjelpe deg å finne akkurat den sengen du ønsker, til en pris du drømmer om.