Kom i gang med malingsjobben!


Våren er her, og da er det tid for å se boligen i et nytt lys, både innvendig og utvendig.  På messen kan du få råd og tips av malingsekspertene fra Flügger Bodø.

 

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Flügger

 

– Vi hjelper kundene til å komme i gang, uansett prosjekt, så de får den kunnskapen og de produktene de trenger for å lykkes, sier Silje Midttun, en av avdelingslederne i Flügger Bodø.

Flügger kaller seg «malerfagets leverandør», og er på messen for å profilere sin nye butikk i Jernbaneveien 34, hvor de hjelper både private og proffene.

Er du rustet for jobben?
– Akkurat nå er det mange som planlegger vårens utvendige malingsprosjekter, og derfor vil vi fremme våre produkter til trefasader, mur og terrasse. Dessuten har vi med fargekartene våre, og vil vise frem de 120 flotte fargene som fargelaboratoriet har utviklet til uterommet – der er det mye lekkert å bli inspirert av, tipser hun.

– Akkurat nå er det mange som planlegger vårens utvendige malingsprosjekter, og derfor vil vi fremme våre produkter til trefasader, mur og terrasse, sier malingsrådgier Silje Midttun i Flügger Bodø.

Malingsprodusenten er også aktuell med en helt ny serie utvendig maling som du kan lære mer om på messen.

Velg riktig maling og tapet
Mange av oss synes fargesetting er utfordrende, og ønsker hjelp til å velge farge til ulike rom. Andre vil ha råd og hjelp til fremgangsmåte i tillegg til kombinasjoner som løfter hjemmet slik man ønsker.

“Det finnes ikke stygge farger, kun stygge fargekombinasjoner».
Designer Verner Panton

 

Flügger Bodø har med fargekartet over sine 120 nye farger til innvendig bruk. De nye fargene er delt inn i kategoriene Favorittfarger, Nordiske farger, Aksentfarger og Tidens farger.

– Vi tar med et godt utvalg av tapet, samt at vi har med fargekartet over våre 120 nye farger til innvendig bruk, tipser Midttun. De nye fargene er delt inn i kategoriene Favorittfarger, Nordiske farger, Aksentfarger og Tidens farger , og burde gi masse inspirasjon uavhengig av stil og smak.

Maling som tar hensyn
– Som malingsrådgivere kan vi også hjelpe deg med valg av riktig utstyr, og bistå med tips dersom du skal behandle ulike vanskelige overflater, og er usikker på fremgangsmåte, forteller Midttun.

Med 9 års erfaring i bransjen, forsikrer hun om at det har skjedd mye på miljøsiden innen malingsfaget de siste årene.

Ta gjerne med bilder og tegninger av det du skal male, så får malingsekspertene litt bedre visuelt underlag for sine tips.

– Det går mye i miljøvennlig, vannbasert maling, påpeker malingsrådgiveren.
– Faktisk er innholdet av MI i Flüggers produkter så lavt at man ikke behøver å deklarere det, men vi velger å gjøre det slik at kunden vet om innholdet.

– Ta gjerne med bilder og tegninger av ditt neste prosjekt enten ute eller inne, så skal vi hjelpe deg så du kommer i gang, oppfordrer Midttun, som stiller på messen med sin kollega Børge Løkaas.

– Og bli med i konkurransen vår, kanskje du vinner gavekortet på 1000 kroner!