Gjør designkupp på Boligmessen


KiiL InteriørDesign AS på Gjøvik bygger om butikken så de får alt på ett plan. I den forbindelse selger de ut sine utstillingsmodeller på Boligmessen i Vikingskipet. – Kom og gjør noen gode designkupp, tipser daglig leder og interiørdesigner Katrine Dahl.

 

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Produsentene

 

Etter ombyggingen hos KiiL InteriørDesign AS vil butikken igjen være fylt opp av norske og verdensledende designmerker innen møbler, interiør, belysning og tekstiler. – Vi gleder oss til å få våre 1000 m2 på ett plan, forteller Katrine.

Katrine og kollegene brenner for god design, og er opptatt av at kundene skal få den riktige følelsen når de utformer hjemmet sitt eller andre prosjekter de skal i gang med. – Å kjøpe et designprodukt er ikke bare en anskaffelse, det er en følelse, sier hun. – Vi ønsker å oppnå at kundene som vil investere litt ekstra, får en egen opplevelse som gjør dem 100 % tilfredse med valgene de gjør. Vi hjelper selvfølgelig alle fra A til Å hvis ønskelig, og kan bidra med alt fra utforming til levering og montering, understreker hun.

Benytt sjansen til et kupp
Frank Kiil (eier) vil selv være på messen i år, og har med seg mange flotte designmøbler som du kan få til meget gode priser.

Standen på 150 m2 vil være fylt med lekre utstillingsmodeller fra kjente merker som for eksempel Fritz Hansen, Varier, Cassina og Slettvoll.

– Vi har også med vårt egenproduserte merke, og har blant annet et introduksjonstilbud på et lekkert spisebord i heltre eik og ubehandlet rått stål, forteller Katrine.

Nedenfor ser du noen smakebiter på hva du kan finne på messen. Et tips er å være tidlig ute – her er det førstemann til mølla som gjelder!

 

Stolen Ro er designet av spanske Jaime Hayón. Han er inspirert av kvinnelige former, og stolbena på denne modellen er inspirert av en stiletthæl.

 

 

Stolen Seventy Chair er designet av Jonas Ihreborn, byr på myk og deilig sittekomfort.

 

 

Det blir knapt mer ikonisk enn Arne Jacobsens Ægget og Syveren fra Fritz Hansen.

 

 

En utstillingsmodell av denne sofaen fra Slettvoll selges på Boligmessen.

 

 

KiiL InteriørDesign har introduksjonstilbud på dette bordet fra sin egen designlinje. Bordet heter KiiL Plank bord.