Siste nytt fra Skovby-spesialisten


Bohus Nordås lanserer spennende nyheter fra danske Skovby på årets Boligmesse på Sotra. De tar også med seg et lekkert bord perfekt for de store selskapene.

Tekst: Ida Save
Foto: Skovby

Bordet #112 har i utgangspunktet har en diameter på 130 centimeter, men leveres med to ileggsplater som gir mulighet for en god utvidelse. Det er også mulig å kjøpe ytterligere to ileggsplater. Da måler bordet 130×330 centimeter i full lengde. Bordet leveres med et støtteben som skal brukes dersom man setter i mer enn to plater.

– Fullt utvidet gir bordet plass til 12 personer, det er med andre ord perfekt for de store selskapene, tipser møbelhandler Harry Skage hos Bohus Nordås.

Bordet kan minne om de populære bordene #26 og #27, men med sine samlede ben gir #112 et lettere og renere utrykk. Spisebordet kan også fås i flere tresorter, og med bordplate i hvit laminat eller sort nano-laminat.

– Snakk med oss, så hjelper vi deg med å finne riktig variant, oppfordrer Skage.

Ferske nyheter

Som vanlig blir det også vist fram nyheter på messen. I år har Skage med seg vitrineskapet #307 og skjenken #306. Disse møblene er helt nye, og kan kun kjøpes på Bohus, forteller Skage.

– Dette er en mer klassisk-moderne stil. Vitrineskapet har to høye dører med glass oppe og to lave dører nede, og på messen har vi med både skapet og skjenken i hvitoljet eik. Det blir likevel mulig å bestille møblene i flere ulike farger, opplyser møbelhandleren.

Spesialtrent personale

Han lover god oppfølging til alle som kommer innom standen til Bohus og Skovby.

– Bohus Nordås har fem butikker i regionen, og alle har spesialutstillinger med Skovby på over 100 kvadratmeter. Med det er vi Vestlandets største Skovby-forhandler, og vårt personale er svært kunnskapsrike når det gjelder disse møblene. Flere har også fått ekstra opplæring på Skovbyfabrikken i Danmark. På messen vil besøkende møte en representant fra Skovby i tillegg til våre medarbeidere, så her skal alle få den hjelpen de trenger.