Pusse opp badet? Dette må du huske på


Å renovere eller pusse opp et bad er ofte en omfattende jobb. Her er Comfort Alnas beste tips til hva man bør tenke på før man går i gang.

– Et drømmebad skal både se bra ut og være funksjonelt, og det er lurt å forberede seg godt før man går i gang med oppussingen, slik at badet blir akkurat slik du hadde tenkt deg, sier Malgorzata Maculewicz.

Hun er butikksjef hos nyåpnede Comfort Alna, som hjelper sine kunder med alt fra totalrenovering av bad, til bytte av kjøkkenkran og alle andre rørleggertjenester. Hun anbefaler å starte med å innhente inspirasjon, slik at du finner ut hvordan du ønsker at ditt drømmebad skal bli.

– Deretter bør du ta kontakt med fagfolk og be om befaring og tilbud. Til slutt er det alltid viktig å sjekke referanser og sertifiseringer, og ikke minst å få alle avtaler skriftlig.

På Boligmesse ser Maculewicz frem til å dele inspirasjon og kunnskap med de besøkende. De skal vise frem varer fra både Macro Design, Dansani og Fima, og frister med både knalltilbud og konkurranser.