På tide med ny seng, spisestue eller sofa?


Skal du friske opp med nye møbler hjemme eller på hytta? Stikk innom Fagmøbler på helgens Boligmesse i Vikingskipet på Hamar.

 

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Produsenten

 

Fagmøbler holder til på Elverum. Med sine 3000 m2 med alt innen møbler, senger og interiør, er de distriktets største møbelbutikk. Nå rigger de til en stand på ca. 150 m2 på Boligmessen, hvor de skal møte publikum med god service og gode messetilbud på utvalgte spesialiteter.

– Vi har med oss et utvalg av våre bestselgere og spesialiteter, og stiller mannsterke så du får den hjelpen du trenger, sier daglig leder Thomas Voldmo.

Våkne uthvilt i en ny seng
En god seng er alfa og omega for en god natts søvn. Er du på jakt etter en ny seng, får du hjelp av Fagmøblers dyktige konsulenter til å finne en passende seng på messen.

– Vi har med oss continentalløsninger og gode madrasser. Det er 15 års fjærgaranti på sengene, som tilsvarer en gjengs levetid for en god kvalitetsseng, sier Voldmo.

Visste du forresten at man anbefales å bytte overmadrass hvert 5-6 år?  – Vi har gode tilbud på messen, tipser han.

Norskproduserte eikemøbler
Voldmo og kollegene skal også vise frem hvitoljede eikemøbler fra Ålesundsbaserte Aanø.

Thomas Voldmo og kollegene anbefaler deg å ta en kikk på de hvitoljede eikemøblene fra Ålesundsbaserte Aanø.

– Sjekk ut våre ulike serier av både spisestuer og skap. Dette er gode, klassiske kvalitetsmøbler som passer like bra hjemme som på hytta. De er veldig populære, vi selger mye av det, forteller møbelhandleren.

Tegn din drømmesoofa
Modulsofaer er en av Fagmøblers spesialiteter.

– Ta med mål på messen, og få hjelp av en representant fra vår leverandør til å tegne din egen, skreddersydde sofa i vårt online tegneprogram, sier Voldmo.

Voldmo og kollegene på Fagmøbler er spesialister på modulsofaer.

– Vi har 10 ulike modeller modulsofaer og et stort utvalg med stoffprøver, så du kan prøve deg frem og få akkurat en slik sofa du drømmer om.

Hvilestoler – og litt stæsj
Savner du en god stol å synke ned i?

– Vi har fantastiske hvilestoler, sier Voldmo overbevisende. – Kom og prøvesitt et utvalg fra vårt store sortiment, og finn din favoritt, inviterer han.

Savner du en god stol å synke ned i? – Vi har fantastiske hvilestoler, sier Thomas Voldmo. – Prøvesitt og finn din favoritt, inviterer han.

For de som bare ønsker noe nytt å friske opp med, har Fagmøbler med litt interiør og stæsj.

– Vi kan friste med et miniutvalg av det store sortimentet vi har i butikken på Elverum til daglig – så kom innom for en hyggelig messehandel, avslutter den blide møbelhandleren.