Utenfor standard


Har du et hus som ikke akkurat er A4? På messen finner du et firma som har spesialisert seg på å levere utenfor standard.

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Lagerutsalg Øst

Lagerutsalget Øst ble etablert for ca. 5 år siden, og innehaver Terje Hunnes leverer alt fra ytterdører, PVC-vinduer og -dører, kanaltakplater til uterom, skyvevinduer og -dører til inne- og uterom, samt rekkverk av aluminium og glass.

Levering etter kundens behov
Folk ønsker i dag stadig mer vedlikeholdsfrie produkter, og Terje selger klart mest av dører og vinduer i PVC. Disse kan leveres helt etter kundens ønsker fra 1-lags til 3-lags glass med og uten sprosser. – Våre leverandører er valgt med tanke påå kunne levere etter kundens mål og behov til en leveringstid på ca. 4 uker, opplyser Terje.

I tillegg til hovedproduktene dører og vinduer, leverer Lagerutsalget Øst produkter for innglassing av terrasser, vinterhager (både isolerte og uisolerte),skyve- og foldedører i PVC og aluminium,samt flotte rekkverk i glass og aluminium.

Innehaver Terje Hunnes leverer alt fra ytterdører, PVC-vinduer og -dører, skyvevinduer- og dører til inne og ute, rekkverk i aluminium og glass, med mer.

 

– Vi kan gi deg en komfortabel terrasse som forlenger utesesongen din. Bl.a. selger vi kanaltakplater for terrassetak, noe som gjør terrassen enda mer anvendelig. Vårt hovedområde er Hedmark og Oppland, men vi selger også litt på nett, forteller han.

Konkurransedyktige priser?
Dette må jo bli dyrt? – Nei, det gjør ikke det. Vi klarer oss godt prismessig mot våre konkurrenter, noe som skyldes våre valg av leverandører. Husk at vi leverer det kunden vil ha, til de mål som de trenger. Dette gjør at det totale prisbildet ofte blir gunstig, sier Terje.

Har du ønske om eller behov for å foreta endringer på din bolig som gjør den mer energieffektiv i form av nye vedlikeholdsfrie vinduer eller dører, eller ønsker du å utforske muligheten for å forlenge sommeren i begge ender med en vinterhage eller bygge inn eksisterende terrasse?

Ta turen innom Lagerutsalget Øst på messen i helgen.