Finn ditt nye kjøkken!


Du finner mange som kan hjelpe deg med å oppgradere kjøkkenet ditt på Boligmessen i Vikingskipet.

 

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Produsentene

 

Kjøkken er en av de kategoriene våre besøkende etterspør oftest. Og det er ikke så rart, for kjøkkenet er en yndet samlingsplass for mange familier, både i hverdagen og når man inviterer venner til middag og festlige lag.

Faktisk elsker nordmenn å pusse opp kjøkkenet. Det multifunksjonelle rommet som gjerne brukes til både matlaging, fest, lek og jobb og lekselesing, kommer på 3. plass når det gjelder rommet vi pusser opp hyppigst, bare slått av stue og entré. Her er leverandørene du møter på messen.

 

Arcus Kjøkkenfornying

 

Modell Celestin Scena Kuchnia. Foto: Arcus Kjøkkenfornying.

Vi snakket med daglig leder Knut Evensen.

– Vi kommer på messen for å profilere kjøkkenfornyelse, som passer til både hus, leiligheter og hytter, sier Evensen.  – Kjøkkenfornyelse er supert på mange måter. Man sparer mye på utgifter til  rørleggere og elektrikere, samtidig som man får et nytt funksjonelt kjøkken med alt man ønsker av praktiske løsninger. Vi kan bytte både fronter, innredning og benkeplater – kjøkkenet får et helt nytt utseende! Arcus Kjøkkenfornying er medlem av Creoform-kjeden, som har 45 forhandlere i Norge og Sverige. – Vi har markedets største utvalg av fronter i alle stilarter, både profilerte, høyglans og moderne, håndtaksfrie varianter, og leverer kvalitet, service og design.  I år er vi aktuelle med blant annet nyheten Celestin fra Scena Kuchina – kom innom messen og ta en titt, oppfordrer Evensen.


Strai Kjøkken

 

Strai Kjøkken. Foto: Strai Kjøkken.

Vi snakket med daglig leder Roger Sandvik.

– I 2017 skal kjøkkenet være stilrent, enkelt og hjemmekoselig med et personlig preg, sier Roger Strandvik hos Strai kjøkken Gjøvik. – Flere vil mikse materialer, utførelser og fargekombinasjoner for eget preg på kjøkkenet, og vi vil se tredetaljer på det glatte og stilrene, og nye kombinasjoner som hvite overskap og fargede underskap. – Vi er en familiedrevet, norsk kjøkkenprodusent med 88 års erfaring og fabrikk på Strai utenfor Kristiansand, forteller Strandvik. Med sine tre produktserier tilbyr Strai kjøkken i alle prisklasser og stilarter, både klassisk og moderne.  Toppsegmentet Premium og mellomsjiktet Komfort leveres ferdig sammensatt, mens Basis er en flatpakkeserie for de som ønsker mye kjøkken for pengene mot litt egeninnsats. Vi har også bad og garderober, avslutter Strandvik.


Norsk Kjøkkenfornying AS

 

Norsk Kjøkkenfornying. Foto: Norsk Kjøkkenfornying.


Vi snakket med selger og montør Jørn Fagerhaug.

Fagerhaug og kollegene er klar for Boligmesse, hvor de blant annet skal vise frem litt av utvalget innen kjøkkenfronter, samt booke avtaler om gratis befaring for de som ønsker det. – I år er vi aktuelle med en rekke nye fronter. Publikum skal også vite at vi, i tillegg til å selge og montere kjøkken, i tillegg er behjelpelige med gulvlegging og andre mindre snekkertjenester. Vi har faste snekkere som er veldig dyktige, sier Fagerhaug. – Vi fornyer alle slags kjøkken, og tilpasser det meste på mål, både når det gjelder skap og fronter, oppsummerer han, og avslutter: – Vi holder det vi lover, både når det gjelder fastpris, punktlig oppmøte og levering!

 

Drømmekjøkkenet Hamar

 

Drømmekjøkkenet. Foto: Drømmekjøkkenet Hamar.

Vi snakket med daglig leder Guro Klausen Bergseng.

– Drømmekjøkkenet Hamar har et unikt utvalg av kjøkken og garderobeløsninger i mange forskjellige stiler, farger og materialtyper, forteller Bergseng. – Våre kjøkkenfronter er testvinnere, de lakkeres med tokomponent industrilakk i mange strøk, noe som gjør dem robuste og gir svært god holdbarhet.  Av nyheter i år har Drømmekjøkkenet fått inn flere nye farger, kjøkkenfronter og benkeplateløsninger, samt at fabrikken har lansert nye, mer stillegående skuffeløsninger som rommer større volum. På messen stiller kjøkkenleverandøren med et utvalg nyheter og konsulenter som bistår deg med informasjonen du trenger. – I vårt lokale på Hamar åpnet nylig en Varmefagbutikk, og det er et friskt pust med mange elegante løsninger i en litt traust bransje, tipser Bergseng.


Smart Kjøkken

 

Smart Kjøkken. Foto: Maya Braaten Vardeberg.


Vi snakket med Ola Houmb.

Smart Kjøkken har 15 års erfaring som kjøkkenleverandør til blant annet til Coop og Moelven Byggmodul. De startet med kjøkkenfornyelse for tre år siden, og i 2016 fornyet de 1000 kjøkken. – Vi er Norges største innen kjøkkenfornyelse, og hjelper deg, enten du skal bygge om eller bygge på, sier Houmb. På messen har de med seg et utvalg av fronter og smarte innredninger til inspirasjon for de som vil friske opp kjøkkenet i hus og hytte. – Akkurat nå ser vi at kundene ønsker lyse farger og slette fronter som er lette å rengjøre, men vi har alle slags stilarter, avslutter Houmb.