Bli utstiller!

Hamar

20. - 22. april 2018

PÅGÅR NÅ!

KOM OG BESØK OSS!

Sted

Vikingskipet
Åkersvikvegen 1,
2321 Hamar

Se kart

Åpningstider

Fredag: 12:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 17:00

Inngangspriser

Voksen: kr. 100,-
Honnør/student: kr. 50,-
Barn under 16 år: gratis

Vi venter på deg

Besøk helgens Boligmesse og få inspirasjon til å sette i gang med dine prosjekter, enten det er hjemme eller på hytta, ute eller inne. Her finner du nyheter som ellers ville gått deg hus forbi, messepriser du ikke finner maken til og eksperthjelpen du trenger – alt sammen samlet under ett tak.

Få også med deg oppussingskjendisene Halvor Bakke og Otto Robsahms lærerike foredrag og aktiviteter – her kan du få gode tips! Halvor kommer fredag og lørdag, og Otto er på plass lørdag og søndag. Du kan også delta når Otto leder morsomme aktiviteter som Handy Girl, Handyman og Ballongslippet.

Barna kan kose seg med hoppeslott, tegning, film og ansiktsmaling i barneparken - så blir både foreldre og barn fornøyde.

Og du? Husk å registrere deg på årets messekonkurranse! På hver messe i hele år vil vi trekke ut en heldig vinner som stikker av med en flott gavepakke fra Samsung verdt 50.000! Alle som registrerer seg i konkurransen er i tillegg med i trekningen av en splitter ny TV fra Samsung. TV-en er enda ikke lansert i Norge, men skal være Samsungs nye toppmodell!

PROGRAM

10:00

Messen åpner

12:00

Otto motiverer til innsats

Otto Robsahm holder foredrag og motiverer deg til å komme i gang med prosjektene dine.

12:45

Kåring av beste rørleggerlærling

Ordfører Einar Busterud annonserer hvem som går videre til finalen i Rørlegger-NM 2018. Det blir også premieutdeling til kandidatene. Til slutt trekkes en vinner av quizen som avholdes på Opplæringskontoret for Rørfag sin stand.

15:00

Handyman

Hvem imponerer Otto og blir messens handyman? Konkurranse for gutter/menn.

16:30

Konkurranser

Vi trekker en vinner av Samsung-produkter for 50.000 kroner. Deretter slipper vi 250 ballonger over publikum, med flotte premier fra utstillerne (aldersgrense: 16 år).

17:00

Messen stenger

Live fra sosiale medier

Da gratulerer vi Agnete Fauskrud som Hamars Handy Girl og vinner av en skrudrill fra Bosch.
Første foredrag til Sinnasnekkern Otto var til stappfull sal. Stor interesse for oppussing på Boligmessen i Vikingskipet.
I dag kommer Otto Robsahm på Boligmessen i Vikingskipet. Han holder foredrag kl. 12, arrangerer Handy Girl-konkurranse kl. 14, og setter i gang Ballongslipp med supre premier kl. 17.30! Delta i "Jakten på Otto" - premien er oppussing med Otto ...
Skal du ha noe nytt til bolig, hytte og utemiljø? Kom og få tips, inspirasjon og supre messetilbud på den store Boligmessen i Vikingskipet på Hamar - vi har oppe lørdag kl. 10 - 18 og søndag kl. 10 - ...
Er det lov å ha med kamera for å ta bilder hvis man får noen ideer?
Messen i Vikingskipet på Hamar kan by på det aller meste du trenger til bolig, hytte og utemiljø! Kom innom og bli inspirert!
Boligmesse is feeling amazing at Vikingskipet.

Last ned mer

Aktiviteter

Siste nytt

Få Ottos beste tips: Slik bevarer du husfreden under oppussingsprosessen

Å pusse opp hjemmet krever ikke bare tid og penger, men også en god porsjon tålmodighet. Her er Otto Robsahms beste tips...

Hvem går videre til NM-finalen?

Under messehelgen i Vikingskipetskal Mathias, Syver og Kristoffer konkurrere om å bli Hedmark og Opplands beste rørleggerlærling. Vinneren går videre til Yrkes-NM....

Gir tilbake til lokalsamfunnet

Asbjørn Nordsveen skal donere halvparten av sin messefortjeneste til Røde Kors i Brumunddal. Tekst: Ida Save Foto: Asbjørn Nordsveen – Vi er...

Hei! På dette nettstedet bruker vi informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke tjenesten, gir du oss ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Les mer her.