Lokale utemøbler av høy kvalitet


Hos Jærmøbler får du stilrene og robuste utemøbler som holder i mange, mange år.

Tekst: Ida Save
Foto: Jærmøbler

Det lokale firmaet ble startet opp for rundt ett år siden, og gleder seg nå over å få bli med på Boligmesse gjennom gründerprogrammet.

– Vi synes det er utelukkende positivt at Boligmesse ønsker å løfte nyoppstartede bedrifter på denne måten, og vi har forventninger om at mange besøkende kommer innom vår attraktive stand for å se og høre mer om produktene våre, sier Trygve Bjorgengen.

Fokuset til Jærmøbler er å utvikle utemøbler som holder seg godt i mange år uten noe særlig vedlikehold.

– Vi ser mye utemøbler av dårlig kvalitet, som ikke holder i vær og vind, og som må lagres innendørs på vinteren. Det vi kan tilby har lang holdbarhet, og møblene er så solide at de holder gjennom alt det vestlandske klimaet kan tilby.

Jærmøbler selger hovedsakelig bord med tilhørende benker og blomsterkasser i ulike størrelser og format. Benk med rygg og stoler er også på vei inn i sortimentet.

– På messen stiller vi ut flere av våre møbler, og vil gjøre det vi kan for å inspirere folk ved å lage et stilrent og tiltrekkende utemiljø på standen vår. Jeg håper og tror de som besøker standen blir inspirert og ønsker alle besøkende hjertelig velkomne, avslutter Bjorgengen.

Vil du søke om å være med på Boligmesse gjennom gründerprogrammet? Klikk her for mer informasjon.