Lekre møbler både inne og ute


Bohus tar med seg både senger, hagemøbler og funksjonelle møbler fra danske Skovby til Sørmarka Arena.

Tekst: Ida Save
Foto: Skovby

Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede har en stor tredelt stand på helgens messe.

– Årets hagemøbler blir vist på den ene delen, en nydelig utstilling med danske Skovby på den andre, og sist, men ikke minst har vi en sprek utstilling med kvalitetssenger fra norske Wonderland på den tredje delen, forteller Jon Myklatun hos Bohus Forus.

Han lover gode priser og topp veiledning på alle deler av standen.

– Vi i Bohus har mye kunnskap om både trender, møbler og interiør, og har egne interiørkonsulenter som kan bistå våre kunder.

Spisebordet – familiens samlingspunkt

Myklatun trekker fram spisebordet som et av hjemmets viktigste samlingssteder.

– Et fint spisebord er ofte det du legger merke til i et rom, og det er viktig at det er en komfortabel plass å sitte. Med Skovby kan vi tilby et stort utvalg spisebord som passer enhver smak, enten du har en urban, mer rustikk eller klassisk stil.

Skovby har alt fra klassiske firkantede bord til runde bord som gir et helt annet inntrykk. Alle bordene har klaffer eller ileggsplater, som gjør at du kan utvide bordet når du får gjester på besøk.

– Gjennom Skovby tilbyr vi også skap og tilbehør i ulike stiler og størrelser, og felles for alle møblene er at de er av høy kvalitet, og gir fleksibilitet og mange valgmuligheter, sier Myklatun.

Design egne utemøbler

Også uterommet har blitt en viktig plass man bruker stadig mer tid og penger på, og ifølge Myklatun vil vi i 2019 gjøre enda mer ut av hagen.

– Tiden da man kjøpte et par plaststoler og et plastbord til uteplassen er for lengst over. Nå vil vi ha daybeds og loungestoler for å gjøre uteplassen enda mer behagelig.

I år kommer Bohus med et nytt konsept fra Formfin, der man blant annet kan designe sine egne utemøbler.

– Her får du mange valg, blant annet kan du sette sammen moduler til ønsket størrelse og velge mellom tekstiler i seks flotte farger. Man har to høydevalg på alle møblene, og til bordene kan man velge mellom tre forskjellige bordplater, avslutter Myklatun.