Lekker marmor i alle former


Hos Marmor og Naturstein får du ekte marmor til lavest mulig pris. Møt dem på Boligmesse i Skien 12.-14. oktober!

Tekst: Ida Save
Foto: Produsenten

– Vi tar inn både marmorfliser og store plater vi kan kutte til omtrent hva som helst. For eksempel lager vi bordplater i alle slags størrelser, plater som passer under peisen, plater til vinduskarmer, benkeplater til kjøkken og baderomsinnredning, samt skjære- og bakebrett. Vi har også tatt inn en del runde bord i ulike størrelser fra 50 til 160 cm i diameter, forteller John W. Viflot.

Takket være lite administrasjon og rimelige lokaler kan han selge varene til en god pris.

– Vi ønsker å selge marmorfliser med god kvalitet til lavest mulig pris. Marmorplater etter spesifikke mål vil alltid koste noe mer, men vi forsøker å holde oss i det nedre sjiktet også når det gjelder slike plater.

Marmor og Naturstein tilbyr alt fra lekre marmorbord til skjærefjøler i marmor.

Tok saken i egne hender

Det hele startet da Viflot skulle pusse opp egen bolig. Han ønsket marmor til badet, stuegulvet og kjelleren, men fant ikke det han lette etter i de vanlige flisbutikkene.

– Det var i tillegg veldig dyrt, så da bestemte jeg meg for å bestille inn selv. Jeg undersøkte ulike muligheter, og fant en produsent jeg bestilte direkte fra. En del venner og kjente ønsket at jeg skulle bestille også for dem, og så ballet det på seg. I dag har vi opprettet en egen bedrift, og får henvendelser fra hele landet via nettbutikken. Framover er planen å forsøke å få inn noen av produktene i frittstående butikker.

Marmor og Naturstein har ingen fysisk butikk, men alle kan komme for å se og/eller hente produktene på lageret i Porsgrunn.

Vask i marmor.

Skreddersyr bestillinger

Viflot forteller at de også kan skreddersy større bestillinger dersom man har spesielle ønsker.

– Da sjekker vi ut ulike alternativer, snakker med underleverandørene våre, og sender over aktuelle bilder til kunden. All marmor er spesiell, og det er mye å velge mellom.

På messen viser Marmor og Naturstein fram noe av det de kan tilby, blant annet fliser og ulike plater.

– Ta gjerne turen innom dersom du vil vite mer om hva vi kan hjelpe deg med, sier Viflot, som også frister med gode tilbud.