Lanserer nye boligprosjekter


Norgeshus Din Bolig har flere spennende prosjekter å vise fram på helgens Boligmesse, og åpner opp for salg av de nye boligene på attraktive «Åsegardane Panorama».

Norgeshus Din Bolig er nå godt i gang med planleggingen av 100 nye boliger som endelig er klare for å presenteres på boligmarkedet. Under helgens Boligmesse blir det salgsstart på flere av boligene på feltet «Åsegardane Panorama».

– Åse har i lang tid vært kjent som et populært område med fantastisk utsikt og svært sentral beliggenhet. Bare noen hundre meter øst for «Åsegardane Panorama» har vi også gleden av å presentere prosjektet «Åse Nord», sier salgsansvarlig for Ålesund, Arild Hanken.

– Her blir det bygd 22 attraktive leiligheter i lavblokk, samt noen spennende funkisboliger som enda er på tegnebrettet. Norgeshus Din Bolig vil med sine to nye boligprosjekt på Åse tilby boliger i ulike størrelser som er tilpasset både unge og eldre, enslige, par og småbarnsfamilier.

– Boligene har livsløpsstandard og heis, og dekker med dette alle livsfaser og behov. I den nordvestlige delen av «Åsegardane Panorama» blir det bygd ytterligere syv store tomannsboliger. Disse er fortsatt på tegnebrettet, så her vil vi kunne lytte til ønsker og behov som kommer fram på messen. Kanskje får vi gleden av å tilby drømmehuset, sier Hanken med et smil.