Kvalitet i alle ledd


Vakre Hjem Interiør kan ved første øyekast se ut som en vanlig interiørbutikk, men man oppdager fort at dette er et sted der du får hjelp til mer enn å finne den perfekte sofaen.

Tekst: Ida Save
Foto: Vakre Hjem Interiør

– Vi startet opp som en interiørbutikk på Sartor Senter for cirka 21 år siden. Tanken og ideen bak konseptet har helt fra starten vært at vi ønsker å tilby kundene våre kvalitet i alle ledd: Helt fra tidlig kjøpsprosess til varene blir levert til kunden, forteller Anne Wibeke Monsen.

Det tok ikke lang tid før Anne Wibeke oppdaget at kundene var ute etter mer enn bare å kjøpe interiør. Kundene ville ha hjelp til hele jobben – fra A til Å.

– Det kom blant annet spørsmål om vi kunne skaffe tepper, belysning, gardiner eller tapet. Kort fortalt ønsket kundene å handle alt på ett sted. Mange har en travel hverdag, og da er det deilig å spare tid ved å slippe å fly rundt i butikk etter butikk på jakt etter ulike varer.

Besøker kundene

Kundenes ønsker ble etter hvert virkelighet.

– Konseptet har blitt utvidet med at vi nå kan skaffe til veie håndverkere til de som ønsker det, og vi har også et godt samarbeid med ulike kjøkkenleverandører.

Men det er ikke alt. Anne Wibeke er også opptatt av råd og veiledning, og besøker gjerne kundene for å hjelpe dem å finne sin egen stil.

– Vårt motto har hele tiden vært å veilede kundene våre til å ta rette valg, og derfor tilbyr vi også hjemmebesøk. Som vi en del av vår servicepakke, kan kunder som skal innrede hus, leiligheter eller hytter ta kontakt med oss, så gjør vi en avtale.

Viser fram engelske baderomsmøbler

Alt i ett-konseptet er ikke det eneste som skiller Vakre Hjem Interiør fra mange andre interiørbutikker. De siste 11 årene har de nemlig holdt til i en gammel villa på Paradis i Bergen – den strake motsetningen til et kjøpesenter.

Anne Wibeke forteller at de stadig får tilbakemeldinger fra sine kunder om at de setter pris på å handle i villaens rolige og avslappede atmosfære.

– Vi var veldig spente på hvordan det ville gå, men etter 11 år på senteret var det mange som visste hvem vi var og vi måtte bare ta en sjanse på at kundene ville like ideen vi hadde.

Vakre Hjem Interiør har i mange år deltatt på messen i Vestlandshallen, og i år skal de i tillegg til møbler og interiør vise fram delikate, engelske baderomsmøbler.

– Vi skal blant annet ha med et lekkert badekar som vi er alene om å selge i Bergen.