– Ikke vær redd for å prøve selv


Steinsenteret Åsane Sand og Singel kan hjelpe med det meste innen utemiljø, men butikksjef Per Roar Kaland oppfordrer også til å ta tak i mindre oppgaver på egenhånd.

Tekst: Ida Save
Foto: Steinsenteret Åsane Sand og Singel

– Hvis du ønsker å gjøre noe med uteområdet ditt, er mitt beste tips å ikke være redd for å prøve selv. Små oppgaver kan private gjennomføre selv uten problemer, og vi ser stadig mer av at private selv ønsker å gjennomføre sine prosjekter. Det viktigste da er å ha en god plan for hva man vil gjennomføre. Er det ting man er usikker på og om man skal ha på plass større konstruksjoner, bør man henvende seg til noen med kompetanse på område, sier Kaland.

Steinsenteret Åsane Sand og Singel, som i år fyller 50 år, er en slik aktør.

– Vi er byens største natursteinsenter og totalleverandør på utemiljø, med et stort utvalg av norsk skifer, betongvarer, ferdigplen, ovn/peis og sementprodukter. Vi har butikk på Åsane og på Os, og i sistnevnte kan vi også friste med en stor interiør- og malingsavdeling.

På årets messe i Vestlandshallen skal Kaland og kollegaene fokusere på bredden i sortimentet sitt, så her kan du ta turen innom for hjelp til det meste. De skal vise fram ovner, ildsteder, verktøy, skifer, granitt, belysning, interiør, parkett, laminat, maling, tapet og tepper – for å nevne noe.

– Vi vil inspirere til forbedring av utemiljøet, og det blir mange gode tilbud, lover butikksjefen.