Her får du inspirasjon til egen møblering


Da Asle Kåre Tennøy startet opp Tennøy Trading, var fokuset å bygge opp varemerket rundt høy kvalitet, høy servicegrad og fornøyde kunder. Seks år etter oppstarten er det fortsatt slik.

Tekst: Ida Save
Foto: Tennøy Trading

– Jeg har selv lang fartstid i møbelbransjen, og startet opp Tennøy Trading for å satse fullt på produktområder jeg har stor teknisk kunnskap om: Møbler som sofa, sovesofa, madrasser og senger, forteller Asle Kåre Tennøy.

I begynnelsen solgte han kun mot forretninger, men det tok ikke lang tid før han gradvis bygget opp sin egen butikk, som i dag er en fullverdig møbel- og interiørbutikk på Ørsneset i Sykkylven.

– Vårt mål for butikken er at kunder som kommer innom skal få inspirasjon og ideer til egen møblering. Vi besitter også en høy møbelfaglig kompetanse, og skal kunne svare på de spørsmål kunden har, og gi gode råd når det skal velges en møbleringsløsning. Vi legger vekt på å ha kunden i fokus, og ønsker at kundene får en god opplevelse når de kommer innom butikken, enten de har handlet eller bare vært innom for å ta en titt.

Kort leveringstid

Ifølge Tennøy er en av butikkens hovedstyrker den korte leveringstiden på senger og madrasser.

– Om kunden bestemmer seg for kjøp, kan vi levere varen omgående, da dette oftest er lagervare. Når det gjelder sofa har vi kun noen sofaer på lager, men her er det så mange kombinasjoner og tekstiler å velge i, så dette blir som oftest kundespesifikke bestillinger. Da er leveringstiden på cirka seks uker.

Lanserer ny seng

På årets Boligmesse i Ålesund skal Tennøy stille ut flere nye sofamodeller. De skal også lansere en ny regulerbar seng, med aktiv nakkeregulering og gode muligheter for å finne drømmestillingen for avslapning.

I tillegg tar de med seg senger med oppbevaringsplass, «smart bed» og en ny sovesofa med oppbevaringsplass. Nytt på årets messe er at de også stiller ut spisestuer, for et enda bredere sortiment.