Innovasjon, design og kvalitet


Byggfag sin nye huskatalog finner du hus som kan tilpasses både tomt, ønsker og behov.

Tekst: Ida Save
Foto: Byggfag Arkitekter

– Vår jobb er å gi kunden det de trenger og legge til rette for det livet de ønsker å leve – i hjemmet de drømmer om, sier daglig leder for Byggfag Arkitekter, Aina Pauline Torvik.

Byggfag har nå lansert en ny huskatalog utarbeidet av nettopp Byggfag Arkitekter. Katalogen inneholder 24 ulike hus.

– Ta en titt i katalogen og la deg inspirere, eller tegn ditt helt eget unike ByggfagHUS sammen med oss. Byggfag Arkitekter hjelper også til med rehabilitering og tilbygg eller påbygg av eksisterende hus.

Moderne og klassisk

Torvik forteller videre at Byggfag ønsker å være tilgjengelig for alle, og at de har fokus på at husene de bygger skal være arealeffektive og at alle rom skal ha en nødvendig funksjon.

– Mange bygger mindre og mer kompakte hus både på grunn av tomtestørrelsen og pris. Innovasjon og design står sentralt i vårt arbeid, men fokuset på sluttbruker og kvalitet er likevel det viktigste for oss, forteller hun engasjert.

Byggfag Arkitekter tegner og prosjekterer for det meste moderne boliger, men har også lang erfaring med de klassiske og tradisjonelle husene. Torvik peker særlig på de husene som også kan benyttes som flermannshus og som hytte. Forsidehuset i huskatalogen fra ByggfagHUS er et eksempel på et slikt hus.

– Dette er et funksjonelt og kompakt hus som har et tradisjonelt saltak med et moderne utrykk. Huset fungerer fint både alene, sammenkjedet og som hytte, sier Torvik.

Ny garasjekatalog

Byggfag har også nylig lansert en ny garasjekatalog, ByggfagGARASJE.
– Denne inneholder 12 garasjer som passer fint til våre ByggfagHUS, men kan også lett tilpasses eksisterende hus. Besøk vår stand under helgens Boligmesse, både for inspirasjon, og eventuelt en uforpliktende prat om ditt fremtidige hus.

På standen kan man også delta i en konkurranse der premien er et pledd fra Røros Tweed.

– Et fint pledd til sene høstkvelder med levende lys, og kanskje planlegging av ditt nye ByggfagHUS, avslutter Torvik.