Komprimert livsstil


Har du vurdert å komprimere livsstilen din og leve mer bærekraftig? Få større økonomisk frihet og mobilitet? Eller er du på jakt etter en fritidsbolig eller en smart kontorløsning? Da kan mikrohus være noe for deg. På Boligmesse viser Norske Mikrohus noen av sine husmodeller.

Norske Mikrohus designer og produserer mikrohus på hjul for salg og utleie i privat- og bedriftsmarkedet. Miljø og bærekraft er en sentral verdi for bedriften. De produserer i Norge fordi bruken av norske, kortreiste materialer er viktig for dem. Det samme er høy kvalitet.

Mikrohus etterlater mindre fotavtrykk enn tradisjonelle hus, siden de ikke krever noe særlig infrastruktur eller inngrep i naturen. Stadig flere ønsker å bo mindre, forbruke mindre og etterlate et minimalt fotavtrykk. Mikrohus gir også økonomisk og mobil frihet. Hustypen passer for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Modellene Heim og Rast blir vist på Boligmesse (kan variere fra messe til messe).

Alle modellene er i stor grad inspirert av norsk natur, fjord og fjell. Mikrohusene er smarte, flerfunksjonelle, komplette boenheter med gode løsninger for oppholdsrom, soveplass, kjøkken og bad inkl. vannsystem, el-anlegg, gulvvarme og masse plass til oppbevaring

Husmodellen Tind

Hovedbildet viser mikrohusmodellen TIND (7,2 x 2,5 m) – kr 895 000,- (evt. tilvalg kommer i tillegg).

Tind er med sin kompakte og funksjonelle layout en perfekt hytte. Modellen har oppholdsrom med mulighet for daybed og køyeseng, kjøkken m/integrerte hvitevarer, bad m/plassbygde hyller og forbrenningstoalett. Tind er utformet for å gi optimal balanse mellom lys, romfølelse og smart utnyttelse av arealet.

Interiøret i oljet bjørkefiner, walk-in-closet med mye oppbevaring samt mulighet for takvindu, gjør Tind til et kinderegg av ulike bruksområder. Tind er utviklet og dimensjonert for både varige og kortere opphold for opptil fire personer.

Husmodellen Heim

Heim (7,5 x 2,5 m) – kr 949 000,- (evt. tilvalg kommer i tillegg). Heim har med sitt klassiske design god romfølelse med sovehems, oppbevaring i trapp og mulighet for plassbygd sovesofa. Modellen er utviklet og dimensjonert for to personer, med overnattingsmuligheter for opptil fire personer.

Husmodellen Rast

Rast (6,5 x 2,5 m) – kr 895 000,- (evt. tilvalg kommer i tillegg).

Med sin kompakte layout er Rast perfekt for korttidsopphold. Lekkert design og høy funksjonalitet gjør denne modellen til en premiumhytte.
Rast er utviklet og dimensjonert for korttidsopphold for opptil fire personer.

Tekst: Norske Mikrohus/Ann-Helen Haaning Johnsen
Foto: Norske Mikrohus