Her får du interiørhjelp på kjøpet


Tinnies Hus er mer enn kun en interiørbutikk. Handler du her, får du en interiørkonsulent med på kjøpet.

Tekst: Ida Save
Foto: Tinnies Hus

– Vi selger ikke bare møbler, men også tepper, gardiner, innvendig solskjerming, lamper og puter. Det er kvaliteten og servicen som er vår styrke, sier Anette Eriksen, daglig leder for butikken som ble startet opp i Tønsberg for 21 år siden.

– Potensielle kunder får gjerne tilbud om hjelp fra en interiørkonsulent uten at det koster noe ekstra. Da kommer vi hjem til kunden på befaring, og kan dermed bistå med gode råd og ideer til hva som kan gjøres og hva som kan passe inn med tanke på den stilen kunden ønsker. Ofte er det nyttig å se ting med nye øyne.

Vi er også trent i å se for oss hvor stor plass ting tar, vi kjenner møbelmarkedet, har gode råd dersom du ønsker å investere i kvalitet, og kan gi god veiledning med kundens personlige smak, stiler og trender i bakhodet.

Gode kupp

Den gode servicen fører til mange fornøyde kunder.

– Vi lever av å guide folk i jungelen av tilbud, slik at de gjør gode kjøp de kan være fornøyde med i mange år. Det er egentlig en dårlig markedsstrategi, for vi ser ikke de som kaller seg faste kunder hos oss så ofte, ler Eriksen.

Hun lar seg ikke skremme av at stadig flere handler på nett.

– Når du kjøper møbler, kan det være mange valg å ta. Vi selger hovedsakelig møbler som produseres på bestilling, og du må blant annet velge både type sofa, størrelse, stoff, farge og ben. Ofte kan du også velge type puteinnmat og om sofaen skal ha avtagbart og vaskbart trekk. Dersom du ønsker deg møbler du skal bruke og ikke bare se på, kan det være lurt å dra i en fysisk butikk og få litt veiledning slik at du gjør de riktige valgene, sier Eriksen.

Økonomisk kvalitet

Hun forteller videre at Tinnies Hus bevisst har valgt bort det å satse på nettbutikk.

– Dette valget har vi tatt fordi vi ønsker å selge kvalitet og skreddersydde løsninger, ikke bare standardløsninger. Et bord eller en sofa som skal bli brukt daglig, må være av god kvalitet. Der og da er det kanskje dyrere enn å kjøpe en rimelig sofa, men i lengden sparer du penger på det. Kjøper du en skikkelig sofa som holder seg fin i mange år, er det bedre både for miljøet og økonomien. Også får du det litt triveligere hjemme når du investerer i ordentlige møbler.

Et av Eriksens beste interiørtips er å velge en stil du liker.

– I tillegg er det viktig å legge en plan og tenke langsiktig, avslutter interiørkonsulenten, som ser fram til å presentere et utvalg lekre kvalitetsmøbler og samtidig tilby innredningstips
til de besøkende på messen.