God lyd i hele hjemmet


Integrert lyd blir stadig vanligere i norske hjem, og på Boligmesse i Drammen 25.-27. oktober, kan du lære mer om de mange mulighetene som finnes.

– Det er i dag veldig mange som tenker på integrert lyd på et tidlig stadium når de enten skal renovere eller bygge nytt. God lyd er en trend i tiden, men man vil gjerne ha lyd i hele huset uten at det synes, forteller Øystein Bastiansen i Hi-Fi Klubben Drammen, som i år feirer at de i 30 år har hjulpet folk til gode lydopplevelser.

– Vi har bygd oss opp god kompetanse på dette over tid, og har tenkt til å fortsette i minst 30 år til.

Fra planlegging til opplæring

Hi-Fi Klubben leverer lyd-, bilde- og automatiseringsløsninger til både privatpersoner og bedrifter, og Bastiansen oppfordrer til å la Hi-Fi Klubben bli med allerede tidlig i planleggingsfasen dersom man ønsker integrert lyd i hjemmet.

– Da kan vi kartlegge behovet ditt og komme med forslag til løsninger, før vi tar kommunikasjonen med tømrer og elektriker for å få detaljene på plass. Når alt er klart til montering, kommer vi og installerer systemet, og vi står selvfølgelig også for opplæring. Det viktigste er jo at du som kunde blir fornøyd og får glede av produktet ditt.

Få gode råd

På messen tar Hi-Fi Klubben med ulike produkter, blant annet fra Sonos, Bluesound Bower&Wilkins og Dali.

– Det blir gode priser på innfellingsprodukter på messen, og vi vil kunne svare på alt av spørsmål rundt innfelling av høyttalere og multiromsystemer, avslutter Bastiansen.