Gjør hyttedrømmen til virkelighet


Eikenes Hyttegrend byr ikke bare på idylliske omgivelser, her blir du også tatt godt vare på av både grunneier og dine nye hyttenaboer.

– Hele forretningsideen går ut på at dette er et sted der folk kan hygge seg, og ha et godt forhold både til grunneier og hverandre. Jeg mener det er helt unikt hvordan hytteeierne her tar vare på og inkluderer hverandre, forteller grunneier Per Evensen.

Hans familie har hatt eiendommen som nå er i ferd med å utvikle seg til et idyllisk hyttefelt i litt over 100 år.

– Jeg bor selv rett utenfor hyttefeltet, og legger stor vekt på å være tilgjengelig og gi så god service til hytteeierne som jeg kan.

Flott natur

Eikenes Hyttefelt ligger på østsiden av Tokevannet i Drangedal kommune, og består av totalt 79 tomter. Hittil står 35 hytter ferdige. Evensen forteller at alle tomtene er store og romslige, de har ingen tomter på mindre enn ett dekar.

– Her får du både vei, vann, kloakk, strøm og bredbånd, i tillegg til nydelig beliggenhet med en flott utsikt. Det er mange turmuligheter her både sommer og vinter, med oppmerkede stier om sommeren, ne utsiktspunkter og nydelig natur. Og har du båt, kan du kjøpe bryggeplass nede ved Tokevannet.

Lær mer på messen

Selv om alle hytteeiere står fritt til å velge hva slags hyttetype de vil ha, anbefaler Evensen samarbeidspartneren Eiken Hytter på det varmeste.

– De er utrolig flinke folk, og leverer hytter i alle utgaver, fra byggesett til nøkkelferdig. En representant fra firmaet blir også å finne på standen vår i Skien, der vi ser frem til å slå av en hyggelig prat med alle som ønsker å vite mer om prosjektet, avslutter grunneieren.