Få TV-en integrert i senga


Nå er det slutt på å sovne på sofaen fordi du “bare” skal se en episode til av favorittserien.

Tekst: Ida Save
Foto: Produsenten

TP Møbler har løsningen, for til Boligmesse i Skien 11.-13. oktober tar de blant annet med seg en elektrisk seng fra danske Living Bed, med plass til en TV i fotenden.

– Dersom du vil se på TV, kan du rette opp ryggen, trykke på en fjernkontroll, og opp fra en boks i fotenden kommer TV-en. Da kan du se på serier til du blir trøtt, og når det er på tide å sove, kan du bare slå av TV-en og legge deg rett ned. Dette er en kanonbra seng, og vi kan friste med et skikkelig godt tilbud på messen, sier Trygve Haatuft.

Han minner om at senga kanskje er det viktigste møbelet vi har i huset, og at det derfor er viktig å finne en god seng som passer deg og ditt behov.

– Jeg oppfordrer på det sterkeste til ikke å nedprioritere senga. Og er ikke en elektrisk seng noe for deg, har vi et stort utvalg også av kontinentalsenger.

På messen tar TP Møbler også med en familiekøye og kommode rettet mot hyttemarkedet, samt sofa og stoler fra Top-line og spisebord, spisestoler og sofabord fra Casø. Alt av høy kvalitet til en god pris.

– Ta gjerne turen innom for gode råd, messetilbud og en hyggelig prat, avslutter Haatuft.