Ha det fint på badet


På Boligmessen i Vikingskipet finner du flere leverandører med produkter og tjenester til bad. Perfekt for deg som skal bygge nytt eller renovere badet, eller oppgradere utstyret og innredning med enkle grep. 

 

Tekst: Majken Svorstøl Foto: Produsentene

 

Ta turen innom messen for å få tips og gode tilbud – her er en kort presentasjon av leverandørene som kommer for å snakke med deg!

Comfort YC Rør AS

 

– Vi har bred kompetanse, og dekker et stort geografisk område med våre to avdelinger på Elverum og Hamar, sier Frode Mikkelsen

 

Vi snakket med leder privatmarked Hamar, Frode Mikkelsen.
YC Rør AS stiller med stor stand og viser frem baderoms- og vaskeromsinnredninger, toaletter, kraner, dusjløsninger, sentralstøvsuger, varmepumper og varmtvannsberedere. – Vi har bred kompetanse i rørleggerfaget, og dekker et stort geografisk område med våre to avdelinger på Elverum og Hamar, sier Mikkelsen. YC Rør er medlem av Comfort-kjeden, og har en rekke gode samarbeidspartnere som også er representert på messen. – Kom innom vår stand. Bli inspirert og ta en kikk på våre nyheter. Vi har flotte vaskeromsinnredninger, nye modeller i baderomsinnredninger og det siste innen kraner.


Flisekompaniet

 

– Flisekompaniets fortrinn er at vi har et komplett utvalg av det aller meste innen VVS og fliser, sier Magne Bergseng.

 

Vi snakket med daglig leder på Hamar, Magne Bergseng.

– Flisekompaniet er en kjede som er langt fremme på design og nyutvikling, sier Bergseng. – I år har vi flere nyheter innen design, kvalitet og praktiske løsninger, som nye, spennende flisdesign, fliser med 3D-uttrykk og en ny designprisvinnende baderomsserie, forteller den daglige lederen.
Han forteller at Flisekompaniets fortrinn er at de har et komplett utvalg på det aller meste innen VVS og fliser. – Våre leverandører er de fremste på design og nyutvikling, med et stort utvalg og kvalitet i alle sjangre. På messen vil publikum få se årets trender innen flis og baderomsmøbler, samt baderomsplater og laminat/parkett, inviterer Bergseng.


GK Rør

 

– GK Rør kommer på messen for å profilere sine rørleggertjenester, baderom og varmesystemer, sier Klas Forfang. Her representert ved LINN Bads modell Ingrid.

 

Vi snakket med avd. leder i Hamar Rør, Klas Forfang.
I år er GK Rør aktuelle med at de leverer samkjørte tjenester innen rør, elektro og ventilasjon. – Vi er en totalteknisk leverandør. Det betyr at vi er en komplett leverandør av alle tekniske fag innen et bygg, med rørleggertjenester, elektro og ventilasjon, sier Forfang. Han og kollegene kommer på messen for å tilby sine rørleggertjenester, baderom og varmesystemer.

Incense

 

– Vi selger innendørs og utendørs massasjebad og dusjkabinett importert direkte fra fabrikk, sier Leif Holger Frisvold.

Vi snakket med Leif Holger Frisvold.

– På årets messe skal vi vise våre nyheter av innendørs og utendørs massasjebad til meget konkurransedyktige priser, sier Frisvold. Incense importerer direkte fra fabrikk. De selger produktene direkte til forbruker, uten fordyrende mellomledd, og reklamerer med kort leveringstid. – Våre innendørs kvalitetsbad kommer fra Kina, og de godt isolerte utendørs kvalitetsbadene produseres i Finland, hos Novitek med det amerikanske Balboa-systemet, avslutter han.