Gir bort hus og dobbelgarasje: «Det føles jo aldri bra å gi bort så mye»


Lørdag 28. november er det finale i Jakten på boligdrømmen. Da samler vi i Boligmessen 38 heldige finalister, to fra hver av årets messebyer, til en spennende finale i Oslo.

Tekst: Majken Svorstøl
Foto: Bård Gundersen/Gundersen og meg + Majken Svorstøl
Illustrasjon: Hedalm Anebyhus

En av finalistene vinner hele premiepotten. Hedalm Anebyhus gir huset «Solstad», og i tillegg har Igland Garasjen sponset dem med en dobbelgarasje. Totalverdi på premien er hele 1,3 millioner kroner!

En vinner hus og dobbelgarasje verdt 1,3 millioner i finalen i årets messekonkurranse "Jakten på boligdrømmen".
Husmodellen “Solstad” og en dobbelgarasje fra Igland Garasjen får en eier i finalen på “Jakten på boligdrømmen” lørdag 28. november i Oslo.

Vi tok en prat med Tore Reite Larsen, salgssjef i Hedalm Anebyhus, for å sjekke hvordan det sto til med givergleden.

– Tore, du og Hedalm Anebyhus er jo aktuelle med å skulle gi bort et hus og en garasje 28. november. Hvordan føles det?

– Det føles jo aldri bra å gi bort så mye, spesielt for en sunnmøring. Spøk til side, dette er jo en flott anledning til å bli bedre kjent i markedet, og da er det jo slik at det gir oss noe tilbake. Det er jo en god følelse, og vi gleder oss på vegne av den heldige vinneren.

Gir bort hus og dobbelgarasje i messekonkurranse.
Svir litt, men mest fint: Tore Reite Larsen tuller litt med sunnmørsholdningen sin, men mest av alt er det vinn-vinn å gi bort et hus og en dobbelgarasje. – Det gir oss i Hedalm Anebyhus noe tilbake, sier han. Foto: Bård Gundersen

– Hva synes Hedalm Anebyhus er det morsomste med å dele ut slike fantastiske premier?

– Det morsomste er jo selve finaledagen. Det å se spenningen underveis fra alle finalistene, og deretter gleden fra den heldige vinner, det er både rørende og hyggelig.

– Hvordan har årets messesesong vært for dere?

– Årets Boligmesser har på nytt vært en opptur for oss, med enda bedre besøkstall, noe som også de andre firmaene ser det positive med.

Populær messekonkurranse med flott premie verdt 1,3 millioner kroner.
På alle boligmessene har det vært stor trafikk for å registrere seg på konkurransen “Jakten på boligdrømmen”. Foto: Majken Svorstøl

Tore reiser rundt på de aller fleste Boligmessene, så det går med en del helger til jobbing og hussalg.

– Hva med tiden etter messesesongen, hva skal du igang med da?

– Dagen etter at messesesongen er over reiser jeg og min frue til sydligere strøk. Men det blir bare en uke, det er ikke tid til mer. Vi planlegger for fullt den nye messesesongen. Da har jo dere 20-årsjubileum, det må da vel bli stas…..?

– Noe annet du har på hjertet?

– Jeg vil gjerne takke dere for enda et år med godt samarbeide.

Jeg glemmer aldri Boligmessens montører som følger oss utstillere rundt omkring i landet. De er bare helt fantastiske! Og så liker jeg når Marius i markedsavdelingen med sin fantastiske stemme roper ut på hver Boligmesse at man må huske å registrere seg for å kunne vinne hus og garasje for millioner av kroner! Da blir jeg stolt.