5 gode grunner til å besøke Boligmessen i Mosjøen til helgen


Til helgen er det duket for årets siste Boligmesse. Destinasjonen er Mosjøen.  Strikkord er eksperthjelp, tilbud, inspirasjon og moro! 

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Compass Fairs AS

45 utstillere har ladet opp og er klare til å hjelpe og rådgi publikum fra hele Helgelandskysten, Sinnasnekker’n kommer og det blir mange aktiviteter på programmet.

Administrerende direktør og eier Stewart L. Stjernholm er prosjektleder for Boligmessen i Mosjøen. Han mener hele Helgeland kan glede seg.

– I fjor var messen uten kjøkkenleverandør, og i år er jeg derfor veldig glad for at IKEA er på plass med stor kjøkkenutstilling. Utover det har vi fått til en bra miks av det folk trenger til å oppgradere bolig og hytte, sier Stewart.

– Hvorfor bør folk besøke Boligmessen?

– Her samles boligbransjen og blir tilgjengelig for publikum en hel helg. Messe er både attraktivt og morsomt, og vi pleier å si at ingen trenger alt vi tilbyr, men alle trenger noe.

Otto trakk mange besøkende på fjorårets messe.
Bilde fra fjorårets messe i Mosjøen hvor Handy Girl-kåringen var veldig populær.

Her er Stewarts 5 grunner til å besøke Boligmessen i Mosjøhallen til helgen.

1. Snakk med eksperter
De som stiller på Boligmesse kan sine saker! Det er ekspertene som kommer for å representere bedriften, så du får den beste hjelpen som finnes på området. NB! Husk plantegninger, det er til stor hjelp om du f.eks. skal tegne kjøkken på IKEAs stand, bestille varmepumpe eller trenger konkrete råd på ditt neste prosjekt.

2. Spar penger
Messekupp er et begrep av en grunn. Du kan spare mange gode kroner på Boligmessen på ting du har planlagt å investere i, fordi utstillerne gjerne byr på ekstra gode priser.

3. Oppdag nye ting
Det er mange som får helt nye ideer etter å ha besøkt en Boligmesse. Utstillerne har gjerne løsninger og ideer som du ikke hadde tenkt på, eller viser frem ting du ikke visste fantes.

4. Vær der det skjer
Utstillerne er på plass for deg hele helgen. I tillegg kommer Sinnasnekker’n både lørdag og søndag. Han holder foredrag og leder morsomme konkurranser med flotte premier. Her kan du delta og vinne flotte premier i Ballongslippet på lørdag, eller bli en av to finalister som kan vinne hus og garasje i Oslo 28. november. Forbered deg ved å lese messeavis med nyheter, program, utstillerliste og tilbud.

5. Støtt en god sak
Søndag kl. 14 auksjonerer IKEA bort alle varene på sin stand, og Sinnasnekker’n er auksjonarius. Inntektene går til UNICEF.

Da er det bare å spenne på seg gode sko og ta turen til Mosjøhallen i helgen!

Et lite tips på veien: Ta deg god tid, vi har både kafe og barnepark for de over tre år.