Full kontroll med dørlåsen integrert i alarmanlegget


Det nyetablerte selskapet Homely utfordrer den etablerte alarmbransjen med billige gjør-det-selv løsninger for norske boligeiere.

Homely leverer billig og smart boligalarm som kan inkludere dine eksisterende smarte dingser og gjøre boligen til en trygg, sikker og smart bolig. Boligalarmløsningen er utviklet av Safe4 Security Group og selges under blant annet gjennom Elkjøp og Elektroimportøren. Du kan knytte et ubegrenset antall smarte komponenter til løsningen uten at abonnementsprisen øker.

Full kontroll

Digital dørlås er en naturlig del av et smart hjem, og adgangskontrollen styrer du via app. Vrio Lås og Nøkkel forteller at Danalock V3 allerede er kompatibel med Homelys løsning, og at flere digitale dørlåser integreres om kort tid.

– Våre kunder kan nå knytte boligalarmen sammen med dørlåsen sin og ha full kontroll på boligen fra hvor som helst. De vil få varsel i app når noen går inn i huset, samtidig med at varselet forteller hvem i husstanden eller vennekretsen som har benyttet sin unike adgangskode, forteller Magnus Langmoen i Vrio Lås og Nøkkel AS.

Enkelt og billig

Ny teknologi gjør at boligeier selv kan montere sitt alarmanlegg like enkelt som han for eksempel kan sette opp sitt Sonos anlegg hjemme. Brukerveiledningen i appen er enkel og selvforklarende.

Gatewayen og teknologiplattformen kjører på åpen standard, noe som gir forbrukeren valgfrihet når han skal skreddersy sitt smarte hjem. Det er likegyldig hvor mange sikkerhetskomponenter og smarte dingser du knytter til alarmen. Abonnementsprisen hos Homely er den samme per måned. Kunden kan dessuten velge å abonnere på alarmstasjonstjenester fra Safe4 som leverer 24/7 monitorering.

HomeGate AiO gir deg en alt-i-ett løsning som knytter sammen ulike trådløse komponenter som støtter boligsikkerhet, helse- og omsorgsteknologi og smarthusløsninger.