Fremdeles populær etter 45 år


Til helgen slår Møbelringen Slependen et slag for den klassiske, norskproduserte hvilestolen Stressless fra Ekornes.
– Stolen lever i beste velgående etter 45 år på markedet – kom, prøvesitt og finn din favoritt, inviterer daglig leder Even Woldøen.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Produsenten

Stressless var den første hvilestolen som ble utviklet for å dekke den sittende kroppens behov for bevegelse og støtte. Den ble raskt en internasjonal suksess.

Siden lanseringen av den karakteristiske TV-stolen i 1971, har Ekornes blitt et av verdens mest kjente møbelvaremerker, og har solgt millioner eksemplarer av den prisbelønte stolen verden over. Stressless var også den første stolmodellen som ble produsert i flere størrelser, tilpasset folks ulike kroppsbygning.

Beholdt produksjonen i Norge
Ekornes er i dag den største møbelprodusenten i Norden. Opp gjennom årene har møbelprodusenten tilført Stressless-stolen mange tekniske finesser og nyvinninger.

– I dag fås både sofaer og hvilestoler i den velkjente Stressless-kvaliteten, og Ekornes imponerer stadig med spennende nyheter, både når det gjelder design, innovasjon og spreke fargevalg på skinn og stoffer, forteller Woldøen.

Prøv Stressless og Svane på messen
Møbelringen stiller ut 10 ulike stolmodeller fra Stressless, og du kan komme og synke ned i hver og en av dem. – Stressless finnes i mange utførelser og design, og har dessuten ulike egenskaper og understell, så her er det noe for enhver kropp og smak, frister Woldøen.

- Ekornes imponerer stadig med spennende nyheter, innen design, innovasjon og spreke fargevalg på skinn og stoffer, sier Even Woldøen.
– Ekornes imponerer stadig med spennende nyheter, innen design, innovasjon og spreke fargevalg på skinn og stoffer, sier Even Woldøen.

Foruten Stressless-utstillingen har de også en egen avdeling med senger og madrasser fra Svane, også fra Ekornes.
– Svane er kjent for å være tidlig ute med ny teknologi og innovative løsninger for hvile og sovekomfort, og er et godt valg for deg som ønsker både god nattesøvn og god design, avslutter Woldøen.