Forny hjemmet på messen


Bohus Sørlandsparken innreder en kjempestand i en egen hall på Boligmessen i Gimlehallen, og har med seg et stort utvalg av senger, møbler og interiør som de selger til knallpriser. De har også en spennende lampenyhet fra Magnor!

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Magnor

Varehussjef Morten Finstad gleder seg til å møte de tusenvis av boliginteresserte sørlendingene som også i år er ventet til Boligmessen. – Her får vi vist fram det vi kan best – senger, møbler og interiør, sier han.

Mange m2 med inspirasjon
I år rigger Bohus seg til med hele 230 m2 i gymhallen i Gimlehallen, og utnytter plassen maksimalt.

Publikum kan glede seg til inspirasjon i kjent Bohus-stil. – De skal få god hjelp av ekspertene våre, enten de trenger ny seng, skal friske opp spiseplassen eller ønsker å fornye hjemmets interiør og belysning, lover Finstad. – Vi lager et inspirerende Bohus-varehus i miniatyr og lagersalg i ett, med et godt utvalg av ting til hjemmet, lover Finstad.

Rabatter og nyheter
På Boligmesse vanker det gjerne noe ekstra til publikum, som oftest i form av nyheter – og selvsagt gode tilbud. I år matcher Bohus arrangørens 20-årsjubileum med rabattene sine. – Vi har 20 % rabatt på senger fra Tempur og alle varer fra Skovby. I tillegg har vi 15 – 25 % rabatt på sofaer og hvilestoler fra Hjellegjerde, og knallpriser på alle sengene fra Jensen, lover han.

Lampen «Rocks» fra Magnor er designet av interiørdesigneren Halvor Bakke.
Lampenyheten «Rocks» fra Magnor er designet av interiørdesigneren Halvor Bakke.

Finstad og gjengen fra Bohus har dessuten en glødende nyhet med seg. – Vi er glade for å vise fram lampenyheten «Rocks» fra Magnor, som er designet av interiørdesigneren Halvor Bakke, sier varehussjefen fornøyd.