Finn herlige hagemøbler på Boligmessen!


Skal du friske opp med nye hagemøbler hjemme eller på hytta i år? Da er Boligmessen på Exporama et smart sted å starte jakten på de møbelfavorittene som du, familie og gode venner skal nyte godt av utover våren og sommeren.

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Produsentene

Her får du en liten smakebit på hva du kan finne av utemøbler og tilbehør hos to av våre utstillere, Taigaen og Classic Møbler.

Taigaen

Hagemøbelforretningen Taigaen holder til daglig til på Løten, og utvikler stadig nye modeller og design innen hagemøbler. I år har de utvidet stort med mange nye modeller av sine håndflettede, slitesterke rottingmøbler, og mange av møblene passer dessuten like bra inne som ute.

– Skal vi se på trender, tror vi at sofagrupper med høye bord vil fortsette å selge bra også i år, og vi har laget mange nye størreIser i den sjangeren, forteller daglig leder Odd Flagstad. – Stoler med justerbar rygg er populært, og våre nye sofamodeller med justerbar rygg vil nok også vekke publikums interesse, tipper han.

På Boligmessen på Exporama kan du se og prøve flere av Taigaens nye modeller. Her er en av deres nye møbelgrupper, Maranta Dubia, med justerbar rygg på stoler og sofa.
På Boligmessen på Exporama kan du se og prøve flere av Taigaens nye modeller. Her er en av deres nye møbelgrupper, Maranta Dubia, med justerbar rygg på stoler og sofa.

– Alt vi utvikler blir produsert kun for oss, og vi importerer våre kvalitetsmøbler direkte fra leverandøren. Som vår kunde kan du velge mellom mange design og modeller, og du får god sittekomfort og stødige bord som varer lenge, frister Flagstad.

Classic Møbler

Til daglig holder Classic Møbler til i sine to forretninger på Vestby og i Fredrikstad, hvor de har enorme utstillinger av både hagemøbler og andre møbler. – Vi er verdt et besøk når du skal ha fine kvalitetsutemøbler som tåler norske værforhold, sier daglig leder Bente Gorseth.

I år kan Classic Møbler friste messepublikum med et stort utvalg av aluminiumsmøbler som tåler å bli brukt. – Det er definitivt aluminium som gjelder nå, det er in og går som varmt hvetebrød, smiler hun. – Vi har med oss mange lekre modeller i aluminium fra blant annet Sundays og Cane-line, sier hun, og presiserer at disse møblene har tilhørende puter som kan ligge ute hele sesongen. – Putene tørker på et blunk når sola skinner, selv om de har ligget ute i regnet, forteller Gorseth.

- Det er definitivt aluminium som gjelder nå, det er in og går som varmt hvetebrød, sier daglig leder Bente Gorseth i Classic Møbler.
– Det er definitivt aluminium som gjelder nå, det er in og går som varmt hvetebrød, sier daglig leder Bente Gorseth i Classic Møbler.

I tillegg til det nyeste innen hagemøbler, har også Classic Møbler med seg et stort utvalg av parasoller, tepper, lykter og annet tilbehør. – Vi har med oss mange nyheter som vi gleder oss til å vise frem, i tillegg har vi også med oss klassikerne i kunstrotting, avslutter hun.