Få et skreddersydd kjøkken etter dine ønsker


Møbelselskapet Sentima kommer på Boligmessen i Sandefjord for å tilby sine skreddersydde kjøkken.


Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Produsenten


– Velg mellom mange forskjellige fronter, benkeplater, hvitevarer og stilarter. Vi tegner ditt kjøkken i 3D så du får det akkurat slik du ønsker, sier Barbara Paprocha, en av Sentimas fire eiere.

Sentima har mer enn ti års erfaring som kjøkkenleverandør, og har store utstillinger på Reistad i Drammen og Alnabru i Oslo.

I 2013 og 2014 var selskapet dessuten oppført på den gjeve listen over Gasellebedrifter i Norge.

I tillegg til å levere kjøkken som produseres i Polen, tilbyr de også walk in closet og spesialtilpassede skyvedørsgarderober.

– Har du for eksempel et skråtak der du vil plassere garderoben din, hjelper vi deg med å finne en god løsning, sier Paprocha.

Funksjonelt og komfortabelt
Kjøkkenleverandøren vet godt at kjøkkenet for mange er det viktigste rommet i boligen.

– Et kjøkken skal være funksjonelt, komfortabelt og tilpasset de behovene som kunden har til et velfungerende kjøkken, og derfor er vi opptatt av å møte kundenes forventninger slik at de får drømmene sine oppfylt, forklarer kjøkkenforhandleren. – Det gjør vi ved å gi faglige råd og levere kjøkken av god kvalitet.

Sentima har en rekke modeller og stiler. – Vi kan lage alt mulig, og måler, tegner i 3D og gir deg et pristilbud. Fra bestilling til ordren leveres for montering, tar det ca. 8 uker, opplyser Paprocha, og understreker at de har egne montører som kan sette opp kjøkkenet for deg.

Nyhet – buede fronter
Som en av få i landet, er Sentima aktuelle med buede fronter som gir en fin avrunding på skaphjørnene og et moderne uttrykk på kjøkkenet.

– Vi kan lage alt mulig, så det er bare å komme innom og ta en kikk, sier Paprocha. – Som messetilbud har vi dessuten 20 % på komplett kjøkken og garderobe, med fritt valg blant våre fronter, benkeplater og hvitevarer, avslutter hun.