Glassklart valg på alt fra dusj til rekkverk


Glassmester Kai Dysthe AS leverer alle typer glass til dine små og store prosjekter inne og ute, på hytta eller hjemme.

 

Tekst: Majken Svorstøl  Foto: Glassmester Kai Dysthe


– Vi sørger for at du får riktig glass til ditt behov, enten du skal ha enkle speilruter, dusjløsning, vinduer, dører eller innvendige og utvendige rekkverk, sier glassmester Kai Dysthe.

Listen er lang over hvilke typer glass som finnes: Energispareglass, interiørglass, speil, sikkerhetsglass, selvrensende glass, støydempende glass, solbeskyttende glass og glass med solavskjerming.

– Du kan få multiglass som dekker de behovene du har. Du kan for eksempel få et glass som kan forhindre falming av møbler, er innbruddssikkert og selvrensende med innebygd solavskjerming. Det er bare lommeboken og fantasien som setter grenser for deg, forklarer glassmester Dysthe.

Eksempel på arbeid utført av Glassmester Dysthe, her representert ved sidemontert Easy Slim-glass.
Eksempel på arbeid utført av Glassmester Dysthe, her representert ved sidemontert Easy Slim-glass.


Alt av glass til inne og ute

Akkurat nå går det mye av glass til trapper, rekkverk, glass over kjøkkenbenk og spesialtilpassede dusjløsninger. Skal du for eksempel pusse opp badet, og vurderer en dusjnisje i glass? – Vi leverer akkurat de målene du trenger, og du får det slik du ønsker, opplyser glassmesteren.

Glassmester Dysthe og kollegene hans hjelper deg med alle dine små og store prosjekter, og kommer gjerne på en gratis befaring for å ta mål og gi råd. Om du trenger inspirasjon til løsninger på kjøkken, bad, trappeløp eller utemiljø, har de en stor samling referanseprosjekter som viser hva du kan bruke glassmesteren til.

– Vi har mange nyttige tips og råd om glassarbeid, og kan fortelle deg om fordelene og egenskapene med de ulike glasstypene, og hvilke regler som gjelder for ulike typer arbeid, sier Dysthe.

Spar energi
Glassmesteren registrerer kundenes økte miljøbevissthet, og forteller at etterspørselen etter energispareglass øker i samme takt.

– Det er lurt å ikke fyre for kråka. Målsetningen er å skape best mulig inneklima ved lavest mulig energibruk og miljøpåvirkning. Et moderne energispareglass eller lavenergiglass slipper lyset og solenergien inn i rommet, og glasset hjelper til å beholde varmen inne, forklarer Dysthe.

Vil du vite mer om hva en glassmester kan hjelpe deg med, bør du stikke innom Boligmessen i Sandefjord og slå av en prat. – Under Boligmessen har vi dessuten kampanje på energispareglass og sikkerhetsglass som er verdt å få med seg, avslutter Dysthe.