Et skritt nærmere ditt eget svømmebasseng


Enwa AS leverer vanligvis prosjekterte, spesialutformede svømmebasseng i high end-sjiktet. Nå bringer de drømmen om svømmebasseng nærmere for enda flere.


Tekst: Majken Svorstøl Foto: Enwa AS

Enwa AS har lang erfaring som leverandør av svømmebasseng i en relativt høy prisklasse.

– Vanligvis leverer vi spesialtilpassede svømmebasseng hvor vi er prosjektledere fra A til Å, og tilpasser og utformer bassenget helt etter kundens behov, sier daglig leder i Enwa AS, Arnfinn Brenni. – Et slikt kvalitetsbasseng, ferdig prosjektert av oss og levert med alt av utstyr og klart til bruk, kan prismessig ligge på omkring 500.000 kroner og oppover. Det er på det rene at ikke alle ønsker eller har anledning til å gå for en slik løsning, forklarer han.

Tilbyr «basseng etter lommeboken»
Nå er Brenni og kollegene i Enwa aktuelle med en pakkeløsning som gjør at enda flere kan oppfylle drømmen om et svømmebasseng til barn, barnebarn – eller seg selv.

– Denne pakkeløsningen er perfekt for de som vil spare noen kroner ved å gjøre litt av jobben selv, og likevel få et flott kvalitetssvømmebasseng akkurat slik de ønsker seg, forklarer han.

I pakkeløsningen ligger blant annet ferdig støpte glassfiberkar hvor man kan velge en størrelse på 6 til 10 meters lengde, samt at man fikser graving og grunnstøp m.m. selv.

– Ved å velge denne pakkeløsningen, kan man få svømmebassenget man drømmer om til omtrent halve prisen av de vi prosjekterer fullt ut, og det kan nok passe mange lommebøker, smiler Brenni.

Både store og små kan ha glede av et svømmebasseng i hagen.
Både store og små kan ha glede av et svømmebasseng i hagen.


Basseng til sommeren?

Enwa har mange ordre i boken, og 40 basseng skal være klare til bruk i løpet av året.

– De som liker å bade og svømme er like opptatt av at de kan styre varmen på vannet som at bassenget er lett tilgjengelig på tomten, så vi har alle slags kunder, både ihuga svømmere, barnefamilier og velmenende besteforeldre, smiler han.

Og bassengdrømmen kan du realisere ganske raskt når du er klar med ordren din. – Det tar ca. 4-5 uker fra ordre til levering av materiell, og man bør nok beregne 2-3 uker på å etablere bassenget, avslutter Brenni. – Det betyr at bassengdrømmen kan realiseres innen sommeren!