Einar og Kjersti inspirerer til kreativitet


Bli med når Kjersti Bergesen og Einar Nilsson pusser opp live på Boligmesse! De to oppussingsekspertene lover både høy puls og gode tips underveis.

Tekst: Ida Save
Foto: Øystein Klakegg og Britt Embry

– Vi rigger en krok med vegger, skaffer noen møbler, og jobber med dette som utgangspunkt. Dette blir en heseblesende seanse der det skal males, møbleres og pyntes på direkten, forteller Kjersti Bergesen.

Sammen med sin gode kollega fra «Tid for hjem», maleren Einar Nilsson, skal hun på 37 minutter male og style det lille rommet.

– Her blir det jobbing og snakking på inn- og utpust. Vi skal ikke stresse, men jeg kan love at det blir hektisk for at vi skal komme i mål, sier Nilsson.

Deler tips og triks

Bergesen og Nilsson håper folk kommer for å heie dem fram, og lover at det også blir mye å lære.

– Einar har sine malingstips, og jeg har mine tips. Vi snakker hele tiden underveis, både med hverandre og publikum om de vil det. Etter seansen håper vi folk går hjem med godt humør, og at de har fått se noen smarte tips og triks de selv kan bruke. Hvem vet, kanskje gjør vi også en tabbe eller to som man så slipper å gjøre selv, smiler Bergesen.

Sammen med Nilsson skal hun også holde et foredrag, der de ønsker inspirere folk til å tenke selv når det gjelder styling og oppussing av eget hjem.

– Vi blir stadig vekk spurt om hvilke trender som gjelder, men ønsker heller å vri fokuset mot at man skal være kreativ og gjøre det man selv vil. Hjemmet er ditt hjem, og det er et av få steder der du faktisk kan gjøre akkurat det du vil. Hjemme har man en unik mulighet til å prøve og feile, og det trenger heller ikke å koste all verdens.

Foredraget blir en uformell prat rundt oppussing, og vi håper det vil gi folk noen inspirerende bilder på netthinnen, kanskje får publikum også svar på ett og annet de har vært nysgjerrige på, sier Bergesen.

Vil gi tilbake

De to bergenserne gleder seg begge til å møte de besøkende på Boligmesse.

– Jeg gleder meg til å komme på Boligmesse sammen med min gode og kreative kollega og venn. Så nå håper jeg folk kommer for å høre på oss, og at de heier på oss når vi setter i gang med speed-stylingen, avslutter Nilsson.

Møt Kjersti og Einar i Trondheim Spektrum lørdag 16. og søndag 17. november.