Spennende alternativer til flis på badet


Tempe VVS stiller som alltid på Boligmesse med det nyeste innen baderom. I år har de blant annet med seg eksklusive fliser og mikrosement.

– Før Boligmesse gir vi alltid beskjed til våre leverandører om at det er nå vi skal vise frem det råeste og nyeste innen baderom til våre kunder i Trondheim, forteller Lars Erik Røe Magnussen i Tempe VVS, som i år vil ha fokus på hva man kan gjøre med vegger og gulv.

For man må ikke nødvendigvis legge flis på hele badet.

– I år har vi blant annet med oss Audun fra Heimdal Naturstein, som tar med seg både Silestone og marmor som vi fint kan få tilpasset til de størrelsene du ønsker til våtsonen.

Heimdal Naturstein har Midt-Norges største utvalg innen steinløsninger for baderom, og en av marmortypene som blir med på Tempe VVS sin stand i år, er den samme som ble brukt på Britannia Hotell da de pusset opp.

– Så her kan du sikre deg noe skikkelig eksklusivt, stilsikkert og lekkert, med en utsøkt kvalitet som varer lenge. Vi kaller denne kvaliteten Britannia-kvaliteten, sier Magnussen.

Han gleder seg også til å vise frem mikrosement, som er et ypperlig alternativ utenfor våtsonene.

– Jannicke fra Dekorteknikk vil vise de mange mulighetene med mikrosement, som ikke bare kan brukes på veggene, men også på benker og plater for å skape helt unike baderomsmøbler.

Magnussen håper de mange mulighetene til å velge en individuell stil på dagens baderom bidrar til at man ikke blir like fort lei og ønsker å pusse opp badet etter kun få år.

– Mange av løsningene har også lang levetid, og ikke minst gjør de det enkelt å holde det rent. Vi gleder oss til en hyggelig prat om faget vårt på Boligmesse – velkommen!