Møt Jørn Hoel på Boligmesse


Stikker du innom standen til Selbuhus på helgens messe, får du ikke bare gode messetilbud på hus og hytter, du kan også nyte smaksprøver kokkelert frem av musiker og kokk Jørn Hoel.

– Vi skal presentere Selbuhus og Selbuhytta, og i tillegg rigger vi opp en kjøkkenøy, slik at Jørn kan kokkelere litt, forteller Asbjørn Løksa i Selbuhus.

Og når du står på stand med Selbuhus, hva passer vel da bedre enn en rødbetsalat med osten Selbu Blå?

– For noen år siden var jeg gjestekokk for over 100 velstående trøndere i Trondheim, og da var det denne retten som høstet applaus. Jeg har ikke laget den siden den gang, så det blir spennende å se hvordan den blir mottatt denne gangen, sier Jørn Hoel, som ikke bare er en folkekjær artist, men også en ivrig kokk.

– Jeg er til stadighet gjestekokk ulike steder, blogger om mat på trøffelhelt.no, og holder nå med på en kokebok.

Hoel har selv bestilt et hus fra Selbuhus, og da blir kjøkkenet det viktigste rommet.

– Mitt nåværende kjøkken er lite og trangt, og jeg har i mange år tenkt at jeg burde bygge et stort kjøkken. Derfor blir det nye huset tegnet etter kjøkkenet.

Jørn Hoel blir å finne på messen fredag og lørdag, og utenom det vil Asbjørn Løksa og kollegaene kunne friste med gode messetilbud på hus og hytter av høy kvalitet.

– Vi kjører et utmerket messetilbud, så alle som er interessert i hus eller hytter må ta turen innom for litt god mat og en prat om vårt konsept. Jørn tar også med seg gitaren, så det er heller ikke umulig at det blir en liten intimkonsert på standen vår, avslutter Løksa.